Μεγάλες πτώσεις σημείων σε Βέλγιο & Σκωτία, ο τζίρος στη Σέριε Α

Παιχνίδια με ενδιαφέρον αγωνιστικό και στοιχηματικό περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τρίτης (28/02). Πέρα από πρωταθλήματα, όπως η Σέριε Α, δράση υπάρχει και σε αρκετές διοργανώσεις κυπέλλων στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.
Κάνουμε την αρχή από μια πτώση στο κύπελλο Βελγίου και ειδικότερα στο ματς Μέχελεν – Ζούλτε Βάρεχεμ. Το σημείο που κατρακυλά είναι το διπλό, μιας και ξεκίνησε στο 3.75 και τώρα έχει κατέβει στο 2.63. Πτώση κατά 30%.
Προχωράμε στη Λιγκ 2 Σκωτίας και το παιχνίδι Νταμπάρτον – Στενχάουσμιρ. Η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων πέφτει σε αυτό. Ειδικότερα, το διπλό από το αρχικό 4.00 έχει αγγίξει πλέον το 2.90.
Επόμενη στάση μας είναι η Λιγκ 1 Αγγλίας και ο αγώνας Πόρτσμουθ – Μπόλτον. Σε αυτόν, ο άσος καταγράφει καθοδική πορεία. Όπως παρατηρούμε, είχε ανοίξει στο 2.88 και έχει μειωθεί πια σε τιμή 2.25.
Τζίροι στοιχήματος
Την τιμητική της έχει σήμερα η Σέριε Α, με το ματς Κρεμονέζε – Ρόμα να έχει μαζέψει ως τώρα 350.238 €. Εξ αυτών, το 54% σχεδόν έχει πέσει στο διπλό. Αλλά και ο αγώνας Γιουβέντους – Τορίνο τράβηξε τα βλέμματα, με 177.251 € σε τζίρο. Εδώ το 54% περίπου έχει πάει στον άσο.
Πάμε στην αγγλική Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση Πρέστον – Κόβεντρι, που έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει ποσό 115.217 €. 37% σχεδόν έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.
Αλλάζουμε διοργάνωση και περνάμε στο κύπελλο Αγγλίας και τον αγώνα Φούλαμ – Λιντς με τζίρο στα 50.222 €. Το 41% περίπου έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.
Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.
Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:20.