Μεγάλες πτώσεις άσων σε Τουρκία και Χιλή, τα πονταρίσματα στην Πρέμιερ Λιγκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τραβάει το ενδιαφέρον το κουπόνι του Σαββάτου (29/04) με τους αγώνες που περιλαμβάνει. Με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα, Σέριε Α, αλλά και Σούπερ Λιγκ. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Αρχίζουμε από την Τουρκία και την αναμέτρηση Ανκαραγκιουτσού – Κασίμπασα. Μεγάλη είναι η πτώση που σημειώνει ο άσος, αφού  έχει πέσει από το 2.38 στο 1.91. Μείωση, επομένως, σχεδόν 20%.

Μεταφερόμαστε μετά στη Χιλή για τον αγώνα Άουνταξ – Κομπρεσάλ. Εδώ και πάλι ο άσος είναι το σημείο που έχει κατέβει σημαντικά. Πιο ειδικά, είχε αρχικά απόδοση 2.45 και πια έχει αγγίξει το 2.00.

Συνέχεια με τη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας και το παιχνίδι Σαουθέντ – Γουίλντστοουν. Το διπλό έχει σημειώσει καθοδική πορεία εδώ, μιας και είχε αρχικά τιμή 7.00 και τώρα έχει φτάσει στο 5.50.

Τζίροι στοιχήματος

Στην Αγγλία έχει πάει ο τζίρος και σήμερα κυρίως και συγκεκριμένα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι Μπράιτον – Γουλβς είναι πρώτο στη σχετική κατάταξη. Καθώς έχει συγκεντρώσει 311.886€ μέχρι τώρα και περίπου το 65% έχει κατεύθυνση τον άσο.

Και η Λα Λίγκα τραβάει τα βλέμματα σήμερα και ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης  – Αλμερία έχει ποσό μέχρι στιγμής 138.763€. Εξ αυτών, το 85% σχεδόν έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Σέριε Α τώρα πάμε για την αναμέτρηση Ρόμα – Μίλαν με τζίρο αυτή τη στιγμή 94.637€. Από αυτά το περίπου 35% έχει πάει στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30.