Μεγάλες πτώσεις στο Κύπελλο Κολομβίας – Στη League One ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μετρημένες είναι οι επιλογές στο κουπόνι της Τετάρτης (29/03), ωστόσο το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από το Κύπελλο Κολομβίας ξεκινάμε και την αναμέτρηση Ρεάλ Καρταχένα – Κορτουλουά, όπου παρατηρείται μεγάλη πτώση στον άσσο. Συγκεκριμένα άνοιξε στο 2.00 και πλέον έπεσε στο 1.44. 

Στην ίδια διοργάνωση, πέφτει η απόδοση των φιλοξενούμενων, στο ματς Ντεπορτίβο Κάλι – Λεόνες. Το διπλό είχε αρχίσει στο 7.00 και πλέον εντοπίζεται στο 6.00.

Στην Τουρκία τώρα για το παιχνίδι Ρίζεσπορ – Μανίσα. Το σημείο που παρουσιάζει πτώση εδώ είναι ο άσσος. Πιο ειδικά, είχε αρχικά τιμή στο 1.91 και πια έχει κατέβει στο 1.70.

Τζίροι στοιχήματος

Τα πονταρίσματα έχουν κατευθυνθεί στη League One Αγγλίας, με το παιχνίδι Τσέλτεναμ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ να είναι πρώτο στην κατάταξη τζίρων. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 91.051 €. Σχεδόν το 60% εξ αυτών έχει πονταριστεί στο “διπλό”. 

Επόμενη στάση το Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ρόμα, που έχει ως τώρα μαζέψει ποσό 10.288€, και το 90% σχεδόν να έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Στα Προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2024 πάμε τώρα, για το παιχνίδι Ρουάντα – Μπενίν που έχει τζίρο 6.495 €.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:55.