Κατρακυλά ο άσος της Σεντ Ετιέν, το “χαρτί” στο Λιγκ Καπ Αγγλίας

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (10/01), ξεχωρίζουν διοργανώσεις όπως το Λιγκ Καπ Αγγλίας, το κύπελλο Ιταλίας, αλλά και το κύπελλο Ελλάδας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πτώση παρατηρείται στη Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Λαβάλ. Ο άσος πέφτει, καθώς από το 2.10 έχει φτάσει ως το 1.60. Δηλαδή, μείωση σχεδόν 24,0%.

Στο κύπελλο Ιταλίας πάμε τώρα και το παιχνίδι Ίντερ – Πάρμα. Εδώ η απόδοση για την ισοπαλία πέφτει, αφού έχει κατέβει από το 7.00 στο 6.00.

Αρκετά μειωμένο σε σχέση με την αρχική του τιμή εμφανίζεται σημείο και στο κύπελλο Ολλανδίας και το ματς Μπρέντα – Αϊντχόφεν. Το διπλό έχει σημειώσει κάθοδο από το 3.00 στο 2.70.

Τζίροι στοιχήματος

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σήμερα. Το ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσάρλτον έχει μαζέψει 109.504 €, με το 85% σχεδόν να έχει πέσει στον άσο.

Στο κύπελλο Ιταλίας τώρα πάμε για την αναμέτρηση Ίντερ – Πάρμα με 90.576 € τζίρο. Βλέπουμε ότι περίπου 77% έχει κατευθυνθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Περνάμε στη Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Σεντ Ετιέν – Λαβάλ, όπου έχουν πονταριστεί ως τώρα 10.369 €, με το σχεδόν 60% να έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:45.