“Κατρακυλά” άσος στη Σαουδική Αραβία, Στο Γιουβέντους – Λάτσιο ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (02/02) με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Ισπανία και Ιταλία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από τη Σαουδική Αραβία ξεκινάμε, καθώς υπάρχει μεγάλη πτώση στον αγώνα Αλ Μπάτεν – Αλ Τααβούν. Ο άσος παρουσιάζει σημαντική πτώση, μιας και από το 9.00 έχει φτάσει τώρα στο 5.50, μείωση 38,9%.

Στο Κύπελλο Ιταλίας τώρα για την αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο, όπου εδώ υπάρχει μεγάλη πτώση στο “διπλό”, το οποίο άνοιξε στο 4.00 και πλέον έχει πέσει στο 3.40.

Μεταφερόμαστε στο Βέλγιο για το παιχνίδι Ζούλτε Βάρεγκεμ – Μαλίν, όπου εδώ o άσος βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, από το 2.60 έχει αγγίξει το 2.25.

Τζίροι στοιχήματος

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο πρώτα, όπου έχουν πονταριστεί μέχρι αυτή την ώρα 160.624€ και περίπου το 45% έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Μεταφερόμαστε στην Τουρκία για το παιχνίδι Κόνιασπορ – Ιστανμπούλσπορ που έχει συγκεντρώσει ποσό 52.132 €. Σχεδόν 63% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Μένουμε στην Τουρκία για το ματς Αδάνα Ντεμιρσπόρ – Φενερμπαχτσέ με τζίρο 36.927 €. Το 48% περίπου έχει πονταριστεί στο “διπλό”.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50.