Γνωστός παίκτης πόκερ κατηγορείται για απάτη εκατομμυρίων δολαρίων

Ανανεώθηκε:
ποκερ μαρκες χαρτια

Ένας διάσημος παίκτης πόκερ κατηγορείται από άλλους δύο ότι έκλεψε εκατομμύρια δολάρια σε μια σειρά παιχνιδιών.

Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο τακτικοί παίκτες του Hustler Casino Live, όπου παιχνίδια πόκερ μεταδίδονται ζωντανά, είναι αυτοί που κατηγορούν συμπαίκτη του. Πρόκειται για τους Nikhil “Nik Airball” Arcot και Wesley Fei που ισχυρίζονται ότι ο παίκτης με το ψευδώνυμο “Mars” έκανε απάτη σε ιδιωτικό παιχνίδι στη Νότια Καλιφόρνια και απέσπασε εκατομμύρια δολάρια.

Ο Wesley μοιράστηκε λεπτομέρειες του υποτιθέμενου σκανδάλου. Ο Mars φαίνεται να έφερε τη δική του τράπουλα σε ένα ιδιωτικό παιχνίδι στο Yorba Linda της Καλιφόρνια, μέσα από την οποία μπορούσε να δει, μάλλον με τη βοήθεια ειδικών φακών επαφής. Υπολογίζεται ότι κέρδισε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια περίπου ενός έτους.

Κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Formula 1 του Λας Βέγκας, μέσα στη σουίτα των 400.000 δολαρίων του Wesley στο Caesars Palace , ο παίκτης πόκερ κάλεσε τον Mars για να συζητήσουν τους ισχυρισμούς. Προσπάθησε να αποσπάσει μια παραδοχή ενοχής, αλλά ο Mars αρνήθηκε επανειλημμένα κάθε αδίκημα πριν αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τον Wesley, ο Mars αρνήθηκε ότι έκλεβε, αλλά παραδέχτηκε ότι η τράπουλα ήταν σημαδεμένη αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με τα στοιχεία.

Προσφορά* Γνωριμίας με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*
betshop logo 300 300 transparent
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ