Έρχεται απαγόρευση του πόκερ στο σπίτι με νόμο;

Ανανεώθηκε:
ποκερ νεα ειδησεις

Ένας νέος νόμος, που προς το παρόν είναι στο στάδιο του σχεδιασμού, ίσως φέρει μέχρι και την απαγόρευση του πόκερ στο σπίτι, καθώς και άλλων τυχερών παιχνιδιών!

100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo Code FIRE700
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα αυτά συμβαίνουν στο Μακάο, όπου καινούριος νόμος που προτάθηκε από τη Νομοθετική Συνέλευση για την απαγόρευση των παράνομων τυχερών παιχνιδιών έχει κάνει κάποιους να ανησυχούν. Συγκεκριμένα, φοβούνται ότι το να παίζεις πόκερ ή ματζόνγκ στο σπίτι μπορεί πλέον να είναι παράνομο.

Το νομοσχέδιο αφήνει πολλά ερωτηματικά, καθώς ο νόμος φαίνεται να είναι πολύ ασαφής. Και θα μπορούσαν και απλοί πολίτες να μπουν σε κίνδυνο να παραβιάσουν το νόμο.

Ο Chan Chak Mo, πρόεδρος της Δεύτερης Μόνιμης Επιτροπής της Νομοθετικής Συνέλευσης, σημείωσε: “Δεν υπάρχει σαφής ορισμός των παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Αν πρόκειται για λίγους ανθρώπους που στοιχηματίζουν μεταξύ τους, ή για λίγους ανθρώπους που παίζουν πόκερ σε ένα πάρκο, ή απλώς για λίγους ανθρώπους που παίζουν ματζόνγκ, ισχύει ο παρών νόμος;”

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, όσοι στοιχηματίζουν εκτός των νόμιμων επιλογών τυχερών παιχνιδιών του νησιού μπορούν να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και οκτώ ετών. Η  τελική ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα.

100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo Code FIRE700
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ