Έφοδος σε παράνομο παιχνίδι πόκερ και 3 συλλήψεις

Ανανεώθηκε:
ποκερ νεα ειδησεις
Photo Credits: Rawf8 / Alamy Stock Photo

Μια έφοδος των αρχών για παράνομο παιχνίδι πόκερ σε κτίριο με γραφεία οδήγησε στη σύλληψη τριών ατόμων. Τις πληροφορίες φαίνεται να έδωσαν άτομα που μένουν στην περιοχή.

Απόλυτη Προσφορά* X8 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περιστατικό συνέβη στη Νότια Καρολίνα, και συγκεκριμένα στο Irmo, μια πόλη περίπου 12.000 κατοίκων στη μητροπολιτική περιοχή της Κολούμπια. Να σημειωθεί ότι η Νότια Καρολίνα έχει αυστηρούς νόμους κατά των παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Ενώ δεν υπάρχουν νόμιμες αίθουσες πόκερ σε λειτουργία.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο συγκεκριμένος χώρος φιλοξενούσε συχνά παιχνίδια πόκερ, στα οποία συμμετείχαν έξι έως 20 παίκτες. Ο οικοδεσπότης φαίνεται να εισέπραττε μέρος των κερδών.

Τρία άτομα ηλικίας 28, 53 και 67 ετών, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής για παράνομα τυχερά παιχνίδια. Άλλοι επτά που βρίσκονταν στο χώρο αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 15.000 δολάρια από την αίθουσα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις αρχές, η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και μήνες. Οι ποινές για παραβίαση των νόμων περί τυχερών παιχνιδιών της Νότιας Καρολίνας είναι αρκετά αυστηρές. Μπορεί να περιλαμβάνουν πρόστιμα, φυλάκιση και κατάσχεση της περιουσίας που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη των παράνομων πράξεων.

Απόλυτη Προσφορά* X8 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ