Έπειτα από ένα δυνατό τριήμερο γεμάτο ενδιαφέρουσες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Η πρώτη μεγάλη πτώση σημείου παρατηρείται στο πρωτάθλημα Κολομβίας και την αναμέτρηση Αλιάνζα Πετρολέρα – Ατλ. Μπουκαραμάνγκα, όπου το “διπλό” έχει υποχωρήσει στο 3.30 από το 4.33, έχοντας πτώση 23.8%.

Συνεχίζουμε με αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Βουλγαρίας και το Σπαρτάκ Βάρνα – Πίριν, όπου και εδώ υπάρχει μεγάλη πτώση στο “διπλό”, το οποίο άνοιξε στο 3.50 και έχει πέσει στο 2.70.

Τελευταίο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Γιου Σι Ντι – Σέλμπουρν, όπου εδώ κινείται πτωτικά ο άσσος, καθώς από το 5.75 έχει υποχωρήσει στο 4.50.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο μέχρι στιγμής είναι το Φορτούντα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν για τη Β’ Γερμανίας. Έχει συγκεντρώσει 42.747€ και το 41,06% του τζίρου έχει πέσει στον άσσο.

Μένουμε στη 2.Bundesliga, καθώς το δεύτερο παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Ντάρμσταντ – Σαντχάουζεν, το οποίο έχει συγκεντρώσει 35.814€ και το 53,56% έχει ποντάρει στον άσσο.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας υπάρχει ο αγώνας Μίντιλαντ – Σίλκεμποργκ για το πρωτάθλημα Δανίας. Εδώ έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 30.062€ με τον άσσο να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο.

Δείτε ποια είναι τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο.

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 16:00.