Τεράστιες πτώσεις σημείων στο Κύπελλο Νορβηγίας – Ο τζίρος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Ξεχωρίζει από το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης η σπουδαία αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. . Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από το Κύπελλο Νορβηγίας κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Σάντνες – Οντ. Τεράστια πτώση παρατηρείται στον άσσο, αφού είχε ανοίξει στο 6.00 και αυτή τη στιγμή έχει κατέβει στο 3.25. Μια μείωση της τάξης του 45.8%.

Μένουμε στην ίδια διοργάνωση και πάμε στην αναμέτρηση Τρόμσο – Βίκινγκ. Η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων ακολουθεί και εδώ καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, εντοπιζόταν αρχικά στο 8.00 και πλέον είναι στο 5.50.

Και πάλι στο Κύπελλο Νορβηγίας το ματς Άρενταλ – Μπρίνε, όπου η τιμή του άσσου πέφτει και εδώ, καθώς βρισκόταν στο 3.75 και τώρα πια έχει φτάσει στο 2.63.

Τζίροι

Όπως ήταν αναμενόμενο το μεγαλύτερο ποντάρισμα έχει πέσει στο σπουδαίο ματς Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 396.861€ και από αυτά, το περίπου 41% έχει πάει στο “διπλό”.

Στη Serie B για το παιχνίδι Ρετζιάνα – Μόντενα που διεξάγεται αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:00 που έχει συγκεντρώσει 3.252€. Εξ αυτών, το σχεδόν 40% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στο Κύπελλο Αυστρίας και το ματς Στουρμ Γκρατς – Ραπίντ Βιέννης τώρα που έχει συγκεντρώσει 11.404€.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:00