Διάσημος streamer του πόκερ δέχτηκε ban στο Twitch!

Ανανεώθηκε:
daniel negreanu poker

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του πόκερ που κάνει και stream στο Twitch, δέχτηκε ban από τη διάσημη πλατφόρμα! Ο λόγος για τον Daniel Negreanu που είχε πρόσφατα μια… «έκρηξη» on air, απέναντι σε έναν θεατή.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Daniel Negreanu, τουλάχιστον προσωρινά, έχει ban από το Twitch, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Twitter, από τον λογαριασμό @StreamerBans. Το εν λόγω account ενημερώνει το κοινό για σχετικές περιπτώσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο λογαριασμός έγραψε στο Twitter ότι το “DNegsPoker” (το account του Negreanu στο Twitch) δέχτηκε ban. Ο λογαριασμός χρησιμοποίησε το hashtag #firstban στην ανάρτηση. Στα tweets μετά την ανακοίνωση για τον Negreanu, χρησιμοποίησε τα hashtags #thirdban και #fifthban. Καθιστώντας πιθανό ότι ο έξι φορές νικητής bracelet WSOP θα επιστρέψει σύντομα στην πλατφόρμα. Ο 46χρονος επαγγελματίας παίκτης πόκερ χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για Live Streams των παιχνιδιών του στο online WSOP.

Η κίνηση του Twitch έρχεται λίγες μέρες αφότου ο Negreanu χρησιμοποίησε απρεπείς εκφράσεις κατά τη διάρκεια ενός Live Stream. Ειδικότερα, στις 24 Ιουλίου, ένας θεατής έκανε ένα σχόλιο που εξόργισε τον 46χρονο. Ο Negreanu είπε στον θεατή ότι «θα του σπάσει τα δόντια» και «θα του τα ταΐσει από το στόμα» Το κλιπ έγινε viral και κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις αντιδράσεις να είναι έντονες.

Ο Negreanu αναφέρει πως ο θεατής έκανε απαράδεκτα σχόλια σχετικά με τη σύζυγο του, την Amanda, η οποία είναι πρώην δημοσιογράφος του πόκερ, παρουσιαστής και οικοδεσπότης της εκπομπής σχετικής με το παιχνίδι.

Άσχετα από τη διαμάχη, ο Negreanu τα έχει πάει πάρα πολύ καλά στο διαδικτυακό WSOP 2020. Έχει κερδίσει έπαθλα μέχρι στιγμής σε 15 cash games, που ανέρχονται συνολικά σε 36.033$. Η καλύτερη πορεία του ήρθε στη δεύτερη διοργάνωση της σειράς, όπου τερμάτισε στην 18η θέση για 5.849$.

Λίγο πριν την έναρξη του WSOP, είχε δηλώσει ότι ήταν πρόθυμος να στοιχηματίσει έως και… επταψήφιο ποσό, ότι θα κερδίσει το έβδομο βραχιόλι του φέτος.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ