Αξιοσημείωτες πτώσεις “διπλών” σε Πορτογαλία & Πολωνία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Για ακόμη μια Κυριακή το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις, με το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να ξεχωρίζει. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Β’ Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Μορεϊρένσε – Μπελενένσες ξεκινάμε. Το διπλό έχει μειωθεί σημαντικά, καθώς από το 7.50 έχει φτάσει τώρα στο 4.33, δηλαδή έπεσε κατά 42.2%.

Στην Πολωνία περνάμε τώρα και τον αγώνα Χρόμπι Γκλογκόφ – Τσοϊνιτσάνκα. Και εδώ σημειώνεται πτώση στο διπλό, αφού είχε ανοίξει στο 5.00 και έχει πια κατέβει στο 3.10, με πτώση 38.0%.

Επόμενη στάση στην Ισπανία και την Primera Division RFEF για το ματς Νουθία – Λογρονιές, με το διπλό και πάλι να βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Η απόδοση για τη νίκη των φιλοξενούμενων ήταν στο 4.50 και πλέον έχει μειωθεί στο 3.00.

Τζίροι στοιχήματος

Το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο μέχρι στιγμής είναι το Ντόρτμουντ – Χέρτα Βερολίνου για την Μπουντεσλίγκα. Μέχρι αυτή την ώρα έχει συγκεντρώσει 823.248 € και το 70.02% περίπου έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ τώρα για το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ, που έχει ως τώρα μαζέψει ποσό 503.664 €. Σχεδόν 62% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Λα Λίγκα περνάμε και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Κάντιθ με τζίρο 271.547 €. Το 80% περίπου έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:45.