*8η αγωνιστική
*7/10 over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, τέσσερα σερί στα πιο πρόσφατα.
ΑΛ ΕΤΙΦΑΚ
Προηγούμενο ματς: Η Αλ Ετιφάκ έφερε 3-3 εκτός έδρας με την Αλ Κάντσια, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει 2-0 από τέρματα των Κουινόνιες (12’), Ρετέγκι (15’), πριν ισοφαρίσει με γκολ των Σελίνα (26’), Μεντράν (64’). Δέχθηκε και τρίτο τέρμα από τον Αλ Καχτάνι στο 81’, πριν ισοφαρίσει με τον Λάρσον στο 88ο λεπτό.
Η Αλ Ετιφάκ έφερε 3-3 εκτός έδρας με την Αλ Κάντσια, δεύτερη σερί ισοπαλία, μετά την αμέσως προηγούμενη που ήταν η πρώτη της την φετινή σεζόν, μετά από τρεις ήττες και τρεις νίκες, ενώ έχει κρατήσει δύο φορές το μηδέν στην εστία της, αλλά έχει δεχθεί και τρεις φορές από τρία γκολ!
Στο γήπεδό της έχει ως τώρα μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες, όταν μακριά από αυτό έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα!
Παραμένει στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 από την έβδομη και τελευταία που οδηγεί σε κάποια διασυλλογική διοργάνωση της Ασίας. Και είναι στο -7 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Κατά την περίοδο της διακοπής, όπως είπε ο τεχνικός της, Άρθουρ Πάππας, δούλεψαν αρκετά ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι σε έναν μικρό “μαραθώνιο” αγώνων που θα έχουν τις επόμενες μέρες.
Στατιστικά
*5/7 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*4/7 under 2,5 στα παιχνίδια της.
ΑΛ ΚΑΛΙΤΖ
Προηγούμενο ματς: Η Αλ Καλίτζ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Αλ Νασρ, ανοίγοντας το σκορ με τον Μακαρέλι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, πριν ισοφαριστεί από τον Αλ Χαμντάν στο 72’.
Η Αλ Καλίτζ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Αλ Νασρ, αποτέλεσμα που βάσει δυναμικότητας αντιπάλου μπορεί να θεωρηθεί θετικό, παρόλο που δεν κερδίζει εδώ και έξι αγώνες! Και συνεχίζει να αναζητεί την πρώτη νίκη της σεζόν, έχοντας πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Το “θετικό” είναι πώς μία από τις ήττες της ήρθε στο κύπελλο, εκεί που
αποκλείστηκε πολύ νωρίς, από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, οι δύο ήττες της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει από μία εντός και εκτός έδρας!
Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, πέντε σε εφτά αγωνιστικές, εκ των οποίων οι τρεις είναι χωρίς τέρματα (!), κάτι που την διατηρεί και εκτός ζώνης υποβιβασμού, στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από αυτήν, με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.
Δεν θα έχει στον πάγκο της τον Ζοσέ Γκόμες, λόγω τιμωρίας του για αντίδραση σε προηγούμενο παιχνίδι.
Στατιστικά
*6/8 under 2,5 στα παιχνίδια της.
*5/8 N/G στα παιχνίδια της.