* 2η αγωνιστική

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Liga Portugal.

ΑΚΑΔΕΜΙΚΟ ΒΙΣΕΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπενφίκα. Με Παυλίδη (10’) & Πρεστιάνι (58’) προηγήθηκε δις η Μπενφίκα, αλλά οι Περέιρα (55’) & Κλόβις (67’) ισοφάρισαν για την Ακαδέμικο.

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του παρθενικού αγώνα στο επίπεδο της Liga Portugal για τους “βιριάτος”, την Κυριακή στάθηκαν όρθιοι στο “Ντα Λουζ” κι εκτόξευσαν την αυτοπεποίθησή τους για την συνέχεια της σεζόν.

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθη η πρεμιέρα στη Λισαβόνα, αλλά ο Παυλίδης χτύπησε νωρίς για το 1-0 κι όλα έδειχναν να βρίσκουν το δρόμο τους για το φαβορί.

Στην συνέχεια η Ακαδέμικο γλίτωσε σε μεγάλες ευκαιρίες από Πρεστιάνι (δοκάρι), Ράφα Σίλβα, Παυλίδη (δοκάρι), Μπα και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μηδενικές απειλές από πλευράς της..

Σε κόρνερ χτύπησε για το 1-1 η Ακαδέμικο, με έξοχο πλασέ ανέκτησαν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, αλλά η ομάδα του κόουτς Πινιέιρο χτύπησε ξανά σε δεύτερο χρόνο από στατική φάση (2-2) και η Μπενφίκα φάνηκε να μένει από δυνάμεις στην προσπάθεια πίεσης των τελευταίων λεπτών.

“Για το παιχνίδι εναντίον της Σάντα Κλάρα, ο έλεγχος των συναισθημάτων μας θα είναι πολύ σημαντικός και, πιστεύω, είμαστε ψυχικά προετοιμασμένοι να τα διαχειριστούμε.” δήλωσε ο κόουτς Πινιέιρο.

Στα αγωνιστικά νέα, ο νεαρός Γκου Κόστα (αρ. μπακ) κι ο αρχηγός Λουίς Σίλβα (μέσος) παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών στην προετοιμασία, αλλά υπάρχουν νέες επιλογές στα πρόσωπα των νεοφερμένων Μπαμπιτς (αμ. χαφ) & Μπουλντίνι (φορ).

Στατιστικά

* No Goal τα 6/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Under 1.5 τα 3/4 τελευταία εντός έδρας.

SUMMERAKI2026 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ☀️ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Με δύο γκολ του Πασιένσια (19’, 21’) προηγήθηκε 2-0 η Σάντα Κλάρα, αλλά ο Λιζιέρο με πέναλτι (36’) & ο Μπαέσα (45’) ισοφάρισαν για τη Νασιονάλ.

Πικρό το ξεκίνημα στη νέα καμπάνια για τους “ασοριάνος”, δεν κατάφεραν να πάρουν το εντός έδρας ντέρμπι Αρχιπελάγους, κόντρα στο μομέντουμ που δημιούργησαν με τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια.

Με τον έμπειρο κόουτς Πετίτ να συνεχίζει στο τιμόνι και με αρκετά περσινά πρόσωπα στην αρχική 11αδα, η Σάντα Κλάρα μπήκε δυνατά στο ντέρμπι, απείλησε δις πριν καρποφορήσει το υψηλό πρέσινγκ με κλέψιμο για το 1-0.

Πάνω στο μομέντουμ του προβαδίσματος χτύπησε ξανά ο στράικερ Πασιένσια με κεφαλιά σε κόρνερ (2-0) και δευτερόλεπτα αργότερα άγγιξε το χατ-τρικ.

Οι φιλοξενούμενοι όμως έβγαλαν αντίδραση μετά τα μέσα του ημιχρόνου, έτρεξαν την Σάντα Κλάρα κι επέστρεψαν στο 2-2 με κερδισμένο πέναλτι σε κόρνερ κι έξυπνο τελείωμα σε φάση διαρκείας.

Έπεσε κατακόρυφα το τέμπο και οι εκατέρωθεν απειλές μετά την ανάπαυλα, μόνο η Σάντα Κλάρα είχε δύο μικροστιγμές ως το τελικό σφύριγμα.

“Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όσον αφορά και τις υψηλές θερμοκρασίες. Βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες δεν είναι έτοιμες κι αυτό είναι λογικό.” δήλωσε ο κόουτς Πετίτ.

Στατιστικά

* No Goal τα 4/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Under 2.5 τα 6/9 τελευταία εκτός έδρας.

Ακαδέμικο Βισέου – Σάντα Κλάρα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ