* Εξ αναβολής αγώνας για την 26η αγωνιστική.

* No Goal τα 7/9 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Τσέλσι στα 7 τελευταία εντός έδρας (4-3-0) απέναντι στην Τότεναμ.

* Στον 1ο γύρο (06/11): Τότεναμ – Τσέλσι 1-4

ΤΣΕΛΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Άστον Βίλα. Με αυτογκόλ (4’) και Ρότζερς (42’) προηγήθηκε 2-0 η Άστον Βίλα και με Μαντουέκε (62’), Γκάλαγκερ (81’) επέστρεψε η Τσέλσι.

Αντέδρασαν οι “μπλε” μετά την ταπείνωση στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ (5-0), αντέδρασαν και μέσα στο δύσκολο παιχνίδι του Μπέρμιγχαμ, δικαίως φωνάζουν για διαιτητική “κλοπή” στις καθυστερήσεις του αγώνα, η οποία τους άφησε στην 9η θέση και το -5 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ράθυμο το ξεκίνημά της Τσέλσι στο σαββατιάτικο παιχνίδι, μέσα από ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων ήρθε το άτυχο αυτογκόλ για το 1-0. Κυριάρχησε εδαφικά ακολούθως (71% κατοχή) και με εξαίρεση την κεφαλιά του Μαντουέκε στο δοκάρι δεν απείλησε στο πρώτο ημίχρονο. Σε μετάβαση δέχθηκε το δεύτερο γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα και στην επιστροφή της απ’ αυτήν ήταν εντυπωσιακή.

Πίεσε ασφυκτικά την Άστον Βίλα, εγκαταστάθηκε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ισοφάρισε με ποιοτικές εκτελέσεις και σε στατική φάση των καθυστερήσεων γύρισε το ματς με κεφαλιά του Ντισασί που πέρασε ως αλλαγή δευτερόλεπτα νωρίτερα. Έτσι νόμιζε ο Ποτσετίνο και οι παίκτες του, μέχρι το VAR κι ο διαβόητος Πόουσον να ακυρώσουν το 2-3 για ανύπαρκτο φάουλ, για το οποίο δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε ο αντίπαλος στόπερ… στο χειρότερο σφύριγμα της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ!

Δεν μπορεί να ησυχάσει ο Αργεντίνος τεχνικός στο κομμάτι των τραυματιών, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ενημέρωσε ότι στο ήδη γεμάτο ιατρικό δελτίο προστέθηκαν οι Σίλβα (στόπερ), Ντισασί (στόπερ/μπακ) και τα προβλήματα ενόψει Τότεναμ έγιναν 14!

Έχουν μπει σε προπονήσεις οι Κόλγουιλ (στόπερ), Ενκουνκού (εξτρέμ), Τζέιμς (δεξί μπακ), Σάντσεθ (κίπερ), Στέρλινγκ (εξτρέμ), Ουγκοτσούκβου (μέσος), αλλά σύμφωνα με τον Ποτσετίνο ουδείς αναμένεται να επιστρέψει σε σχέση με το σαββατιάτικο παιχνίδι.

ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 3.5 τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 9/10 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΤΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-3) από την Άρσεναλ. Με αυτογκόλ (15’), Σάκα (27’), Χάβερτς (38’) προηγήθηκε 0-3 η Άρσεναλ, με Ρομέρο (64’) και πέναλτι του Σον (87’) μείωσε η Τότεναμ.

Απέτυχαν τα “σπιρούνια” στο κυριακάτικο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, γνώρισαν δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ για πρώτη φορά από το 1988 και η επιστροφή τους στο Champions League δυσκόλεψε κι άλλο, αφού βρέθηκαν στο -7 από την Άστον Βίλα. Με δύο παιχνίδια λιγότερα, το σημερινό και το εντός έδρας με τη Μαν. Σίτι, ενδιάμεσα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ήταν εξ αρχής γνωστό το miss match που υπήρχε στα αμυντικά στατικά της Τότεναμ, ο Βικάριο σημαδεύτηκε ξανά και η καλύτερη ομάδα της λίγκας στα κόρνερ βρήκε δύο γκολ με αυτό τον τρόπο. Αυτό πλήρωσε η ομάδα του Ποστέκογλου, καθώς σε open play δεν υστέρησε απέναντι στην πρωτοπόρο, τουναντίον δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες (2.42 – 1.03 xGoals).

Δεν αξιοποίησε τις δικές της στατικές φάσεις, φάνηκε το κενό του Ουντότζι στο αριστερό άκρο της άμυνας, όταν ο αντικαταστάτης Ντέιβις εκτέθηκε για το 0-2 του Σάκα σε αντεπίθεση. Έδειχνε “νεκρή” μετά το 0-3, αλλά ο αντίπαλος κίπερ την έβαλε ξανά στο ματς με απίθανη γκάφα και το φινάλε είχε σασπένς μετά το πέναλτι του Σον (16ο γκολ στην Πρέμιερ).

Στα αγωνιστικά νέα, ο Ποστέκογλου γνωστοποίησε ότι οι Βέρνερ (εξτρέμ), Ντέιβις (αρ. μπακ) θα χάσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν λόγω τραυματισμών. Μαζί τους στο απουσιολόγιο οι Ουντότζι (αρ. μπακ), Φόρστερ (κίπερ), Σόλομον (εξτρέμ), Σεσενιόν (μπακ/χαφ).

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Τσέλσι – Τότεναμ από τους Betarades!

ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 11/12 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε 2+ γκολ στα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Τσέλσι – Τότεναμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ