Κουπόνι Σαββάτου (23/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Σε φουλ ρυθμούς κινείται το κουπονι οπαπ του Σαββάτου (23/10) με πολλούς αγώνες σε πρωτοκλασάτα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στο πρόγραμμα υπάρχουν και ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τα φώτα να πέφτουν σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα, Σέριε Α και Μπουντεσλίγκα και στις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τους. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικίνδυνη έξοδος για τον Παναθηναϊκό

Με τρεις αγώνες ανοίγει η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός, μια δύσκολη αποστολή για τους πράσινους, ενώ στα άλλα ματς ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ελλιπέστατο Ιωνικό και ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρώτο ματς χωρίς Μπρους για Νιουκάστλ

Έξι παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπράιτον, η Τσέλσι υποδέχεται την ουραγό Νόριτς, ενώ η Νιουκάστλ πηγαίνει στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνση του κόουτς Μπρους.

Τα φώτα στο “Σαν Μαμές”

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 10η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στο τελευταίο ματς του προγράμματος. Νωρίτερα, η Βαλένθια φιλοξενεί τη Μαγιόρκα, η Έλτσε την Εσπανιόλ και η Κάδιθ την Αλαβές.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ταξίδι στο “Renato Dall’ Ara” για Μίλαν

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της Serie A. Η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την Έμπολι, ενώ η Σασουόλο αντιμετωπίζει την Βενέτσια. Το βράδυ η Μίλαν ταξιδεύει στο “Renato Dall’ Ara” για να αντιμετωπίσει την Μπολόνια.

Στη “φωλιά των λύκων” η Φράιμπουργκ

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ ταξιδεύει στην έδρα της Μπίλεφελντ, ενώ η Φράιμπουργκ σε αυτή της Βόλφσμπουργκ. Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Μπάγερν κόντρα στη Χόφενχαϊμ, το απόγευμα Χέρτα και Γκλάντμπαχ διασταυρώνουν ξίφη στην πρωτεύουσα.

Μπακασέτας λαμπρός την οδηγεί

Με ηγέτη και αρχισκόρερ τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος η Τραμπζονσπόρ φιλοδοξεί απόψε να παραμείνει στην κορυφή της τούρκικης Superlig με νίκη στην έδρα της Γκιόζτεπε. Στα άλλα παιχνιδια της 10ης αγωνιστικής, έχουμε ντέρμπι ουραγών στις 13:30 και την ισχυρή εντός έδρας Γκαζιαντέπ να φιλοξενεί την Γκιρεσούνσπορ.

Για το προσωρινό προσπέρασμα

9η αγωνιστική στην Πορτογαλία και το βράδυ οι Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν βατά παιχνίδια με Τοντέλα (εκτός) και Μορεϊρένσε (εντός) αντίστοιχα, για να κερδίσουν και να προσπεράσουν προσωρινά την Μπενφίκα στην κορυφή της Primeira Liga

Προβάδισμα η Σπόρτινγκ Χιχόν

Τέσσερα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Σπόρτινγκ Χιχόν θέλει να επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα νικώντας τη Βαγιαδολίδ. Η Μάλαγα υποδέχεται τη Λούγο, η Λεγανές την Τενερίφε και η Ιμπίθα τη Φουενλαμπράδα.

Ματσάρες στη Serie B

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στη Serie B. Η Περούτζια ταξιδεύει στην Λέτσε, η Μόντσα υποδέχεται την Τσιταντέλα και η Μπενεβέντο αντιμετωπίζει την Κοσέντζα. Η μάχη της Μπρέσια με την Κρεμονέζε επισκιάζει όλες τις υπόλοιπες.

Για το 4Χ4 η Σάλκε

Την ευκαιρία να κάνει το 4Χ4 έχει η Σάλκε με αντίπαλο την Ντιναμό Δρέσδης απόψε. Νωρίτερα στη 2. Μπουντεσλίγκα η Νυρεμβέργη υποδέχεται την Χαϊντενχάιμ, ενώ η Φορτούνα την Καρλσρούη. Τέλος, δύσκολο έργο θα έχει η Ντάρμσταντ στην έδρα της Χόλσταϊν Κίελ.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Έουπεν αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ σε μια ανέλπιστη μάχη κορυφής. Επίσης, η Σερκλ Μπριζ φιλοξενεί τη Σταντάρ Λιέγης, η Μέχελεν τη Ζούλτε Βάρεχεμ και η Κόρτραϊκ την Οστάνδη.

Αναμετρήσεις με φαβορί

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την έκτη αγωνιστική στην Κύπρο. Στις 16:00, η ΑΕ Λεμεσού δοκιμάζεται στην έδρα του ουραγού Εθνικού Άχνας, που αγνοεί τη νίκη φέτος, ενώ δυο ώρες αργότερα, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται την Πάφο.

Να συνεχίσουν το αήττητο

Συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, με τρία παιχνίδια. Στο πρώτο χρονικά (14:00), η αήττητη εδώ και έξι ματς Κράσνονταρ δοκιμάζεται στην έδρα της Νίζνι Νόβγκοροντ, ενώ στις 16:30, η Ροστόφ υποδέχεται την Άρσεναλ Τούλα, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν αντίδραση. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνει το παιχνίδι ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κρίλια Σοβέτοφ (19:00), με τους γηπεδούχους να έρχονται από αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα.

Προβάδισμα οι έδρες

Η 24η αγωνιστική στην Α Σουηδίας ανοίγει σήμερα αυλαία, με τη διεξαγωγή δυο αναμετρήσεων. Στην πρώτη χρονικά (16:00), η πρωτοπόρος Τζουργκάρντεν υποδέχεται την Κάλμαρ, της οποίας και επικράτησε στα έξι τελευταία μεταξύ τους. Λίγο αργότερα (18:30), η Χάκεν φιλοξενεί τη Χάλμσταντ, ούσα σε σαφώς πολύ καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της.

Φαβορί Μόλντε και Βίκινγκ

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η Βίκιγνκ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λίλεστρεμ και έχει προβάδισμα για τη νίκη διότι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Επίσης, η Μόλντε παίζει την έδρα της Στάμπεκ και θέλει να “πιάσει” κορυφή.

Επανέρχεται η Γερβ

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της OBOS-ligaen στη Νορβηγία. Η Γερβ θέλει να επανέλθει στις νίκες και να μείνει ζωντανή στη μάχη της δεύτερης θέσης και της απευθείας ανόδου. Σήμερα αντιμετωπίζει εντός έδρας την εξαιρετικά ασταθή φέτος, Σταρτ.

Στο κατόπι της Λεχ Πόζναν

12η αγωνιστική στην Ekstraklasa της Πολωνίας και νωρίς οι Ράκοβ και Λέχια Γκντανσκ είναι φαβορί στις έδρες τους για να επικρατήσουν των Νιετσιέτζα και Γκόρνικ Ζάμπρζε αντίστοιχα ώστε να κλείσουν και πάλι την ψαλίδα απο την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν που κέρδισε ξανά χθες το βράδυ.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Για το 3/3 η Χιμνάσια

Ευκαιρία για μία τρίτη συνεχόμενη νίκη έχει η Χιμνάσια Λα Πλάτα απόψε στην εκκίνηση της 18ης αγωνιστικής στην Αργεντινή, απέναντι στην ουραγό Σεντράλ Κόρδοβα. Λίγο αργότερα περιμένουμε πλούσιο παιχνίδι ανάμεσα σε Ντεφένσα και Πλατένσε, ενώ στη Ράσινγκ έχουμε ντεμπούτο Γκάγκο στον πάγκο της ομάδας.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 23 10 2021