Κουπόνι Τετάρτης (15/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το κουπονι οπαπ της Τετάρτης (15/09), με τους πρώτους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των ομίλων να συνεχίζονται στα υπόλοιπα γκρουπ. Εκτός από αυτές τις δυνατές διασυλλογικές αναμετρήσεις, υπάρχει και Γιουρόπα Λιγκ στο πρόγραμμα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ίντερ υποδέχεται στο “Τζουζέπε Μεάτσα” τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Μαδριλένοι πήραν και τα δύο παιχνίδια του ομίλου πέρυσι και θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο

Η ομάδα του Σιμεόνε είναι πιο ποιοτική και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Πόρτο έχει τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση, διαθέτει αξιόλογες μονάδες στην επίθεση, κομβική η απουσία του Σάβιτς στα μετόπισθεν για τους “ροχιμπλάνκος”.

Λίβερπουλ – Μίλαν

Κόντρα δύο εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη, αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Η Λίβερπουλ είναι δεδομένα πιο ποιοτική και στο “Άνφιλντ” μπορεί να στριμώξει για τα καλά οποιαδήποτε αντίπαλο. Ωστόσο, η Μίλαν επιστρέφει στη διοργάνωση που ανήκει ύστερα από επτά χρόνια και θα έχει ενθουσιασμό.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Σέριφ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η πρωτάρα στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, Σέριφ Τίρασπολ υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε μια ιστορική στιγμή για την ίδια αλλά και για το ποδόσφαιρο της Μολδαβίας. Πρώτη φορά θα έχει εκπρόσωπο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μπεσίκτας – Ντόρτμουντ

Δύσκολη αποστολή θα έχει η Ντόρτμουντ στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την ιδιαίτερα ανεβασμένη Μπεσίκτας, η οποία πανηγύρισε μόλις δύο νίκες σε έντεκα αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες από την Γερμανία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (μία ισοπαλία, οχτώ ήττες).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άγιαξ

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια δίνει το παρών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, υποδέχεται τον Άγιαξ που κράτησε μία φορά ανέπαφη εστία στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της εν λόγω διοργάνωσης.

Η συνέχεια της εμβόλιμης…

Σήμερα ολοκληρώνεται η έβδομη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Ξεχωρίζει το Μπέρμιγχαμ-Φούλαμ, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ (21:45). Την ίδια ώρα Κόβεντρι-Κάρντιφ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση θέλοντας τη νίκη προκειμένου να σκαρφαλώσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Τιέλμελαντ επιστρέφει στην πρώην

Οκτώ παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Eliteserien στη Νορβηγία. Η ΧαμΚαμ υποδέχεται τη Μπρίνε, ενώ η KFUM Όσλο φιλοξενεί τη Φρέντρικσταντ. Επίσης, η Ούλενσακερ υποδέχεται τη Σταρτ και τον πρώην προπονητή της, Τιέλμελαντ. Η Σόγκνταλ παίζει εντός έδρας με τη Ράουφος και η Όλεσουντ με τη Γκρόρουντ.

Παλεστίνο – Μελιπίγια

Με την αναμέτρηση Παλεστίνο – Μελιπίγια ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χιλής, με τις δύο ομάδες να αναζητούν αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Προβάδισμα για τη Ρίβερ στο ντέρμπι

Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής, η Εστουδιάντες δοκιμάζεται στην έδρα της Ουνιόν, ενώ η Αρχεντίνος θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί κόντρα στην ντεφορμέ Πατρονάτο. Υπό πίεση η Μπάνφιλντ φιλοξενεί τη Ροζάριο Σεντράλ, ενώ η Ρίβερ Πλέιτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νιούελς Ολντ Μπόις που βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 15 09 2021