Το Live Στοίχημα και οι κίνδυνοί του

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Είναι κοινώς αποδεκτό, ότι το Live Στοίχημα κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς τα τελευταία χρόνια. Η ανάπτυξη των στοιχηματικών εταιριών δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν σε κορυφαίες αγορές, έχοντας μάλιστα εικόνα του αγώνα που διεξάγεται εκείνη τη στιγμή. Έτσι, το ζωντανό στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και κοντράρει στα… ίσα το ποντάρισμα πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων.

Δείτε τις αποδόσεις για τα φαβορί του Euro 2021

Δεν είναι άλλωστε λίγοι, εκείνοι που ασχολούνται μόνο με το Live Στοίχημα. Οι αλλαγές των αποδόσεων, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, δημιουργούν ευκαιρίες για τους παίκτες του στοιχήματος που θέλουν να τις εκμεταλλευτούν. Ωστόσο, πρέπει να το κάνουν με τη δέουσα προσοχή, καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι.

Έτσι είναι η αγάπη. Να ακούς “θεά” και να σκέφτεσαι ”στρογγυλή”
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτοί λοιπόν, εστιάζουν κυρίως στην πιθανότητα να παρασυρθεί ο παίκτης. Παρακολουθώντας το παιχνίδι, και παρατηρώντας τις πολύ υψηλές αποδόσεις που θα υπάρχουν σε κάποιες επιλογές, βλέπει κάποια πράγματα πιο πιθανό να συμβούν, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Δηλαδή, ενθουσιάζεται από τα μεγάλα νούμερα και στο μυαλό του σχηματίζει σενάρια, που μάλλον είναι πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθούν.

Το live μέσα από παράδειγμα

Συχνά, όταν μια ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ, ο προπονητής της βάζει στο γήπεδο κάποιον επιθετικό, στην προσπάθεια να γυρίσει το ματς. Αυτομάτως, η πλειοψηφία σκέφτεται ότι είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη ομάδα να πετύχει γκολ, μετά την αλλαγή. Όμως, οι έρευνες αποδεικνύουν ότι οι πιθανότητες να σκοράρει μια ομάδα δεν αυξάνονται λόγω της εισόδου ενός επιπλέον επιθετικού. Μακροπρόθεσμα, φαίνεται ότι είναι σπάνιο το να σκοράρει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής. Με βάση τη στατιστική, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ακόμα κι αν σκοράρει η ομάδα που εκείνη τη στιγμή χάνει, θα το κάνει λόγω της ποιότητας της και της συνολικής ανωτερότητάς της σε βάρος του αντιπάλου.

Το ίδιο φυσικά, ισχύει και στην περίπτωση που ένας προπονητής ρίξει στη μάχη έναν επιπλέον αμυντικό, για να διατηρήσει το προβάδισμα. Ουδέποτε αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα δεχτεί κάποιο γκολ, και μάλιστα σίγουρα. Αντιθέτως, κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί, όπως ήταν και πριν την αλλαγή.

Να σημειωθεί, πως η ροή ενός αγώνα δεν αλλάζει μόνο εξαιτίας των γκολ. Ποικίλοι παράγοντες επηρεάζουν την εξέλιξη ενός παιχνιδιού, με τις Στοιχηματικές Εταιρίες να τους γνωρίζουν και να διαμορφώνουν τις αποδόσεις τους. Τέτοιου είδους παράγοντες είναι οι κάρτες, οι τραυματισμού, το «πάγωμα» του ρυθμού κ.α. 

Γίνεται κατανοητό, ότι το Live Στοίχημα είναι… γλυκό και προσφέρει όντως αξιόλογες επιλογές. Αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση. Εφόσον διατηρούμε το μυαλό μας καθαρό, και είμαστε ψύχραιμοι, έχουμε όλα τα φόντα για να μην παρασυρθούμε και να παίξουμε σωστά. Αξιοποιώντας στο έπακρο την υπηρεσία του ζωντανού στοιχήματος που παρέχουν οι Στοιχηματικές Εταιρίες.

Έτσι είναι η αγάπη. Να μένουν 10’’ και να ξέρεις ότι θα κρατήσουν 20’
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ