Πως να αποφύγετε τους περιορισμούς στο στοιχηματικό λογαριασμό σας

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ολοένα και περισσότεροι λογαριασμοί κλείνουν ή “παγώνουν” από τις Στοιχηματικές Εταιρίες, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μένουν δυσαρεστημένοι ή ακόμη περισσότερο, να δεσμεύονται τα χρήματα που έχουν εκείνη τη στιγμή στο λογαριασμό τους. Οι λόγοι όπου μπορεί να περιοριστεί ένας λογαριασμός είναι πολλοί και θα τους δούμε παρακάτω, ώστε να αποφύγετε τυχόν… κακοτοπιές.

Όλοι έχουμε στοιχηματικές συνήθειες

Το να ποντάρει κάποιος σε μεγάλες αποδόσεις, να στοιχηματίζει αμέσως μετά από ένα στοίχημα που μόλις ολοκληρώθηκε ή το να ποντάρει σε παιχνίδια που δείχνει η τηλεόραση, είναι μερικές από τις “υγιεινές” συνήθειες που έχουν οι παίκτες στοιχήματος, επομένως οι ιστοσελίδες δεν τους βάζουν στο “μάτι”.

Υπάρχουν όμως και ορισμένες συνήθειες παικτών που χτυπούν το “καμπανάκι” στις ιστοσελίδες κι έπειτα ο λογαριασμός τίθεται υπό αυστηρό έλεγχο και στις περισσότερες περιπτώσεις “κλειδώνει” και παρακρατούνται τα χρήματα που είναι μέσα εκείνη τη στιγμή.

Αποφύγετε το arbitrage

Για να κάνει κάποιος arbitrage θα πρέπει να στοιχηματίζει πολύ συγκεκριμένα ποσά ώστε να αποκομίσει κέρδος. Παραδείγματος χάρη θα ποντάρει σε κάποιο παιχνίδι 50.68€ κι όχι 50€ που θα έβαζε κάποιος “νορμάλ” παίκτης. Φυσικά, ένα τέτοιο ποντάρισμα μπορεί να είναι και τυχαίο, ωστόσο αν γίνεται κατ’ επανάληψη, τότε θα χτυπήσει το “καμπανάκι” στην ιστοσελίδα.

Δείτε τις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες (Κλικ Εδώ)

Προσέχετε τις αγορές τις οποίες παίζετε

Οι σοβαροί παίκτες ή έστω οι μη τζογαδόροι, θα αποφύγουν αγορές όπως είναι οι κάρτες ή τα κόρνερ σε κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου. Όταν λοιπόν τοποθετήσετε μερικά μεγάλα πονταρίσματα σε αγορές όπως αυτές, γίνεστε αμέσως “ύποπτοι”, καθώς οι τιμές σε αυτές τις αγορές αλλάζουν γρήγορα και δεν ελέγχονται εύκολα από τους bookmakers. Έτσι, η ιστοσελίδα θα προτιμήσει να “παγώσει” αυτόν παίκτη.

“Χτύπημα” της αρχικής τιμής

Όταν κάποιος παίκτης επιλέγει ένα σημείο με το που ανοίξει η αγορά, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πάρει πολύ μεγαλύτερη απόδοση από αυτήν που θα δίνεται το ίδιο σημείο, λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Αν είστε λάτρης της αρχικής απόδοσης λοιπόν, καλό θα ήταν να “σπάσετε” το ποντάρισμά σας, παίρνοντας και την αρχική τιμή, αλλά και τη χαμηλότερη που πιθανότατα θα προκύψει στην πορεία.

“Θυσιάστε” μερικά χρήματα

Εδώ, αξίζει να θυμίσουμε πως οι νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες δεν είναι ιδρύματα που μοιράζουν χρήματα. Είναι μεγάλες επιχειρήσεις, όπου προφανώς δεν θέλουν παίκτες που τους ζημιώνουν συνέχεια (κανείς από εμάς δεν θα ήθελε κάτι ζημιογόνο στην επιχείρησή του). Έτσι, καλό θα ήταν να “πετάτε” και μερικά χρήματα για την κάλυψή σας. Θυσιάστε μερικά “κακά” πονταρίσματα λοιπόν ώστε να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα.

Αποφύγετε τα max bets

Οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν προσθέσει το “Max Bet” κουμπί, που υπάρχει κάτω από τις επιλογές σας όταν “φτιάχνετε” ένα δελτίο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το κουμπί, πόσο μάλλον τακτικά. Το να κάνει κάποιος διαρκώς max bets θα ενεργοποιήσει άμεσα τα “καμπανάκια” της ιστοσελίδας, με το αποτέλεσμα από εκεί και ύστερα να είναι γνωστό.