Ο μπουκ και τα ψιλά του γράμματα

Ανανεώθηκε:
στοιχημα ψιλα γραμματα

Μεγάλο είναι το ποσοστών αυτών που παίζουν στοίχημα χωρίς να γνωρίζουν τους κανόνες και το σημαντικότερο είναι ότι πρέπει να πάθουν για να τους μάθουν. Πάνω απ’ όλα όταν ένας παίκτης θέλει να παίξει στοίχημα σε έναν οποιονδήποτε μπουκμέικερ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να μάθει τους όρους με τους οποίους ποντάρει τα χρήματά του. Κι όμως, οι περισσότεροι εξ αυτών προσπερνούν αυτές τις κατηγορίες και εκεί κάνουν μεγάλο λάθος, διότι ακόμη και τα ποια ασήμαντα πράγματα στο στοίχημα πρέπει να τα δίνουν μεγάλη βάση οι παίκτες και να μην τα περνούν στα… ψιλά.

Οι διαφορές των  μπουκμέικερς, τώρα, είναι ότι όταν ένα παιχνίδι αναβάλλεται ή διακόπτεται για οποιονδήποτε λόγο, ο καθένας έχει τη δική του πολιτική. Άλλος επιστρέφει πίσω το ποντάρισμα, ενώ άλλοι θεωρούν πως το ποντάρισμα είναι σε εξέλιξη μέχρι να περάσουν 24 ώρες από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

Εν συνεχεία, όταν ένας αγώνας διακόπτεται η κάθε ιστοσελίδα έχει δική της πολιτική. Η μία ένα χρονικό όριο στο ματς, πέραν του οποίου το αποτέλεσμα του αγώνα ισχύει κι ας έχει διακοπεί αυτός και άλλη επιστρέφει το ποντάρισμα και εξαφανίζει την απόδοση ακόμα κι αν ο αγώνας διακοπεί στα τελευταία λεπτά.

Οι μπουκμέικερς έχουν ακόμη διαφορετική αντιμετώπιση όταν κάνουν λάθος σε μια απόδοση. Είναι άλλωστε λογικό, από τη στιγμή που μια ιστοσελίδα προσφέρει χιλιάδες αποδόσεις κάθε μέρα να κάνει λάθη. Αυτά τα λάθη ορισμένες φορές γίνονται λόγο βιασύνης ή απροσεξίας, αλλά ακόμη κι όταν δεν είναι σωστά ενημερωμένη η ιστοσελίδα. Στην περίπτωση αυτή, όλες οι Στοιχηματικές Εταιρίες έχουν ορίσει τους κανόνες έτσι ακριβώς, ώστε να πάρουν πίσω το στοίχημα. Όπως και να έχει πάντως, ο κάθε παίκτης είναι υποχρεωμένος να προσέξει καλά τους «Όρους και Προϋποθέσεις» πριν ποντάρει τα χρήματά του.

Γνωρίστε το μαγικό κόσμο του Betshop Live Casino
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Arbitrage, τώρα, οι μπουκμέικερς είναι πολύ προσεκτικοί. Για παράδειγμα, όταν ένας παίκτης εκμεταλλεύεται τις διαφορές αποδόσεων δύο ή περισσότερων ιστοσελίδων, παίζει συνδυαστικά στοιχήματα με σκοπό να εξασφαλίσει ένα μεν μικρό, αλλά σίγουρο κέρδος.

Οι Στοιχηματικές Εταιρίες γνωρίζουν, ότι οι παίκτες που παίζουν μεγάλα ποσά σε στοιχήματα, ψάχνονται πολύ πριν ποντάρουν τα λεφτά τους και γι’ αυτό το λόγο προσφέρουν χαμηλές αποδόσεις ακόμη και κοντά στο όριο της γκανιότας. Είναι δεδομένο, ωστόσο, ότι η διαδικασία του arbitrage τους πειράζει, καθώς οι παίκτες που παίζουν μεγάλα στοιχήματα εξαντλούν τα προσωπικά τους όρια πονταρίσματος, ακόμη κι αν δεν έχουν πάντα κέρδος στην ίδια ιστοσελίδα.

Ολοκληρώνοντας, ας συμπληρώσουμε, ότι ο μπουκμέικερ έχει τη δυνατότητα να ρίξει όσο πιο χαμηλά μπορεί τα όρια του πονταρίσματος, αλλά και ακόμη να απενεργοποιήσει το λογαριασμό οποιουδήποτε παίκτη, αν και φυσικά αντιληφθεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.