Πέφτει το “διπλό” της Πλίμουθ – Στη League One το ποντάρισμα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μετρημένες είναι οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (21/03) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από τη League One της Αγγλίας ξεκινάμε και την αναμέτρηση Άκρινγκτον – Πλίμουθ. Πτώση παρουσιάζει το “διπλό”, που έχει κατέβει από το αρχικό 2.15 στο 1.60, δηλαδή πτώση κατά 25.6%.

Μεταφερόμαστε στη League 2 Αγγλίας για τον αγώνα Κρόουλι – Ντονκάστερ. Εδώ το σημείο που παρουσιάζει πτώση είναι ο άσσος. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 3.00 και πια έχει κατέβει στο 2.38.

Στη Σκωτία τώρα για το παιχνίδι Αλμπιόν Ρόβερς – Στρανράερ. Σε αυτό, ο άσσος βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, είχε στην αρχή απόδοση στο 2.50 και τώρα έχει αγγίξει το 2.15. 

Τζίροι στοιχήματος

Στη League One Αγγλίας έχουν πέσει τα πονταρίσματα, με το παιχνίδι Άκρινγκτον – Πλίμουθ να βρίσκεται πρώτο στην κατάταξη, καθώς μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 52.361€. Σχεδόν το 61% εξ αυτών έχει πέσει στο “διπλό”. 

Στην ίδια κατηγορία για το παιχνίδι Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ, που έχει ως τώρα συγκεντρώσει ποσό 43.720 €, με το ποντάρισμα να είναι μοιρασμένο.

Στη Χιλή τώρα για το παιχνίδι Σαντιάγκο Γουόντερερς – Ουνιόν Σαν Φελίπε, που έχει συγκεντρώσει 30.827 € και το 52% σχεδόν έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:10.