Τεράστια πτώση στο “διπλό” του ΟΦΗ – Ο τζίρος στη Λα Λίγκα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σπουδαία ματς περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης, με τα παιχνίδια της ελληνικής Super League να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από τη Super League ξεκινάμε και το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, όπου εδώ βλέπουμε ότι έχει πέσει η απόδοση του “διπλού”. Ειδικότερα, από το 11.00 έχει φτάσει στο 6.50 με πτώση 40.9%.

Στην Ισπανία τώρα για τον αγώνα Λινάρες – Ατλ. Μπαλεάρες. Σε αυτή την περίπτωση πτώση παρουσιάζεται στον άσσο. Η τιμή του είχε ανοίξει στο 2.45 και έχει κατέβει ελαφρώς στο 1.70.

Στο Κύπελλο Ιταλίας μεταφερόμαστε τώρα για την αναμέτρηση Ρόμα – Κρεμονέζε. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων υποχωρεί. Συγκεκριμένα, έχει καθοδική πορεία από το 11.00 ως και το 8.00.

Τζίροι Στοιχήματος

Στα παιχνίδια της Λα Λίγκα έχει πέσει το ποντάρισμα και στην κορυφή βρίσκεται το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα. Στα 242.522€ είναι το ποσό που έχει μαζέψει ως τώρα και το 80% περίπου έχει πονταριστεί στον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης με 120.844€ σε τζίρο, με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Παραμένουμε στη Λα Λίγκα για το παιχνίδι Γρανάδα – Κάντιθ με 113.849€. Από αυτά, το 42% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:55