Τεράστια πτώση σημείου στο Βόλος – Ολυμπιακός

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής, με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από τη Βολιβία κάνουμε την αρχή και την αναμέτρηση Τόρε Φουέρτε – GVCD San Jose, όπου παρατηρείται τεράστια πτώση στον άσσο, αφού από το 2.50 και πλέον έχει αγγίξει το 1.44. Μια πτώση της τάξης του 42.2%.

Στη Super League τώρα για την αναμέτρηση Βόλος – Ολυμπιακός. Και εδώ υπάρχει τεράστια πτώση στον άσσο. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 15.00 και τώρα πια έχει φτάσει στο 9.00 με πτώση 40%..

Στον Ισημερινό τώρα για το παιχνίδι Έμελεκ – Κουένκα, όπου εδώ υποχωρεί το “διπλό”. Όπως βλέπουμε, η απόδοσή του εντοπιζόταν στο 4.20 και πλέον έχει πέσει στο 2.80.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ έχει πέσει μεγάλο ποντάρισμα έως αυτή την ώρα και συγκεκριμένα 366.741€, με το 78% εξ αυτών έχει πονταριστεί στον άσσο.

Μένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ για το παιχνίδι Λίβερπουλ – Φούλαμ, το οποίο έχει μαζέψει 341.370€. Από αυτά το 78% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Ligue 1 Γαλλίας για το παιχνίδι Μαρσέιγ – Ρεν, το οποίο έχει συγκεντρώσει 324.732€ μέχρι αυτή τη στιγμή, με το 51% να έχει στοιχηματιστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:20