Τεράστια πτώση άσσου στη Βολιβία – Πέφτει η νίκη της Εσπανιόλ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σε Serie A και La Liga στρέφεται σήμερα Κυριακή (04/06) το ενδιαφέρον, καθώς διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της σεζόν, με τις μάχες παραμονής στο ισπανικό πρωτάθλημα να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πάμε πρώτα στη Βολιβία και την αναμέτρηση Ουν. Κρουσένα – Σάντα Κρουζ για τη διοργάνωση Copa Simon Bolivar. Πτώση υπάρχει στο διπλό σε αυτό το ματς. Συγκεκριμένα, άνοιξε στο 3.75 και πλέον είναι στο 2.60, μια πτώση που έχει αγγίξει το 30,7%.

Στη La Liga τώρα για την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Αλμερία. Σε αυτή την περίπτωση, υποχωρεί η απόδοση για τον άσσο. Πιο ειδικά, η νίκη των γηπεδούχων εντοπιζόταν αρχικά στο 3.50 και τώρα έχει φτάσει στο 2.50.

Στη Σκωτία τώρα για το ματς Ρος Κάουντι – Πάρτικ Θιστλ. Το διπλό είναι το σημείο που πέφτει. Μιας και είχε στην αρχή τιμή στο 4.00 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 2.90.

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε στους τζίρους στο ανταλλακτήριο, στην κορυφή φιγουράρει παιχνίδι της La Liga και συγκεκριμένα το Σοσιεδάδ – Σεβίλλη, καθώς έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 227.991€. Το 60% σχεδόν έχει κατευθυνθεί στον άσσο.

Στη Σέριε Α τώρα για τον αγώνα Μίλαν – Βερόνα. Η αναμέτρηση έχει συγκεντρώσει ποσό ως τώρα στα 216.327€. Από αυτά, το 60% περίπου έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Μένουμε στη Σέριε Α για το ματς Ρόμα – Σπέτσια. Ο τζίρος του αυτή τη στιγμή είναι στα 197.917€. Από αυτά το περίπου 52% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:00.