Τα πονταρίσματα στο Σεβίλλη – Ρόμα, πτώση στο Μουντιάλ Κ20

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα φώτα πέφτουν στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη – Ρόμα αυτή την Τετάρτη (31/05) . Παράλληλα, υπάρχουν αγώνες στο πρόγραμμα για τη Σούπερ Λιγκ 2 και το κύπελλο Βραζιλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πάμε πρώτα στο Μουντιάλ Κ20 και την αναμέτρηση Αργεντινή Κ20 – Νιγηρία Κ20. Σημειώνεται πτώση στο διπλό σε αυτό το ματς. Συγκεκριμένα, αυτό άνοιξε στο 5.50 και πλέον είναι στο 4.20, μια πτώση που έχει αγγίξει το 23,6%.

Επόμενος σταθμός είναι η Σαουδική Αραβία και ο αγώνας Αλ Ουεχντά – Αλ Φάιχα. Σε αυτή την περίπτωση, και πάλι η τιμή για το διπλό υποχωρεί. Ειδικότερα, η νίκη των φιλοξενούμενων εντοπιζόταν αρχικά στο 2.60 και τώρα έχει φτάσει στο 1.83.

Στην Β’ Σουηδίας προχωράμε έπειτα για το παιχνίδι Γκέφλε – Σούντσβαλ. Άλλο ένα διπλό πέφτει σήμερα. Καθώς είχε στην αρχή απόδοση στο 3.10 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 2.55.

Τζίροι στοιχήματος

Όσο για τους τζίρους στο ανταλλακτήριο, την πρώτη θέση καταλαμβάνει το παιχνίδι της ημέρας. Ο τελικός Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη – Ρόμα έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 620.035€ και το 32% σχεδόν έχει κατευθυνθεί στον άσσο ενώ το 34% έχει πονταριστεί στο διπλό.

Από το Μουντιάλ Κ20 ξεχωρίζει ο αγώνας Βραζιλία Κ20 – Τυνησία Κ20. Η αναμέτρηση έχει συγκεντρώσει ποσό ως τώρα στα 16.058€. Από αυτά, το 88% περίπου έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Β’ Ολλανδίας τώρα πάμε και τα πλέι οφ ανόδου στην πρώτη κατηγορία για το ματς Μπρέντα – Έμεν. Ο τζίρος του αυτή τη στιγμή είναι στα 4.569€. Από αυτά το περίπου 36% έχει τοποθετηθεί στον άσσο και 35% στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30.