Τα πονταρίσματα στο Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (20/12)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτή την Τετάρτη (20/12). Πέρα από τη Σούπερ Λιγκ, δράση υπάρχει στη Λα Λίγκα, στη Μπουντεσλίγκα, αλλά και στο κύπελλο Ιταλίας και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε στη Γ’ Γερμανίας και την αναμέτρηση Μπίλεφελντ – Ντιναμό Δρέσδης. Όπως παρατηρούμε, ο άσσος υποχωρεί σε αυτή την περίπτωση. Από την απόδοση 3.20 που είχε πρωτύτερα έχει φτάσει πια στο 2.80.

Προχωράμε στην Α’ Πολωνίας και τον αγώνα Κρακόβια – Λέγκια Βαρσοβίας. Εδώ πτώση σημειώνει η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει στο 3.40 και πλέον έχει κατέβει στο 3.00.

Περνάμε και στο κύπελλο Ολλανδίας και στο παιχνίδι RKAV Φόλενταμ – Αμστερντάμσκε ΦΚ. Το διπλό είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Ειδικότερα, πλήρωνε αρχικά στο 2.60 και αυτή τη στιγμή έχει αγγίξει το 2.15.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους στο 1Χ2 πρώτο έρχεται το παιχνίδι Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το ποσό που έχει συγκεντρώσει είναι στα 326.835€ και εξ αυτών, το 66% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Αλμερία για τη Λα Λίγκα με 209.704€ σε τζίρο. Από αυτά, το 85% έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Επόμενος είναι ο αγώνας Στρασβούργο – Λιλ για τη Λιγκ 1 Γαλλίας. Στα 140.333€ είναι το ποσό που έχει συγκεντρώσει και το 46% έχει στοιχηματιστεί στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:00