Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (17.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Μειωμένη η αγωνιστική δράση στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (17/06). Ωστόσο, και πάλι προκύπτει στοιχηματικό ενδιαφέρον για παιχνίδια σε Ευρώπη και Λ. Αμερική. Ας εξετάσουμε τα σημαντικότερα ματς σήμερα πιο κάτω.

Για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή η Ντάνταλκ

Τέσσερις στο σύνολο αγώνες περιλαμβάνει σήμερα η αγωνιστική δράση στην Α’ Ιρλανδίας για την 20η αγωνιστική. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στην έδρα της Ντάνταλκ, που είναι στη δεύτερη θέση, με αντίπαλο την πρωτοπόρο Σάμροκ Ρόβερς. Μεταξύ άλλων, η Ντέρι Σίτι φιλοξενεί τη Ντροχέντα, με τους πιο δυνατούς γηπεδούχους να στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολη έξοδος για Σπάρτακς

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λετονίας. Η Άουντα υποδέχεται την Σπάρτακς, από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται στη μεταξύ τους μάχη Μέτα Λου και Ντάουγκαβπιλς.

Ξεκάθαρο φαβορί η Χέγκελμαν

Έχοντας το ρόλο του απόλυτου φαβορί, η Χέγκελμαν ταξιδεύει στην έδρα της Μπάνγκα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λιθουανίας.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών αγώνων εδώ

Τον πρώτο λόγο η Κρισιούμα

Δύο αγώνες είναι στο μενού στο σημερινό κουπόνι για τη Β’ Βραζιλίας. Η πιο ανεβασμένη αγωνιστικά εσχάτως Κρισιούμα υποδέχεται την Μπρούσκε, ενώ η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας θα ψάξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην Ιτουάνο.

Κάθε μέρα βρίσκεις προγνωστικα στοιχημα για τους αγώνες του κουπονιού στο Betarades.gr!