*10η αγωνιστική
*6/7 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Μαρινγκά, με σκόρερς τους Ρούμπενς (45’), Πάτρικ (52’), Ρόνι (78’), Λιάνκο (88’).
Η Ατλέτικο Μινέιρο δεν συνάντησε προβλήματα, όπως αναμενόταν, αφού κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Μαρινγκά, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας σε εθνικό επίπεδο, περνώντας στους “16” του κυπέλλου, αν και στο πρώτο παιχνίδι είχε φέρει ισοπαλία εκτός.
Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, με όλες να επιτυγχάνονται στην έδρα της, ενώ και η ισοπαλία που έφερε ήρθε στην πόλη της, έστω και εκτός, στο μεγάλο ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε, με την Κρουζέιρο.
Και μετά από ένα ξεκίνημα στη σεζόν με 4/4 ισοπαλίες που ακολουθήθηκε από 9/9 νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ στις οκτώ, στα επόμενα 17 παιχνίδια της έχει έξι νίκες, πέντε ήττες και έξι ισοπαλίες!
Ειδικά στην έδρα της, παρόλο που παίζει στο δικό της γήπεδο, με νέο τεχνητό χλοοτάπητας, μόλις στα τρία τελευταία παιχνίδια, είναι αήττητη το 2025, με δέκα νίκες σε 14 συνολικά αγώνες.
Στο εθνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -4 από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού.
Στατιστικά
*Δύο σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*6/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Προηγούμενο ματς: Η Κορίνθιανς κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Νοβοριζοντίνο, με τέρμα του Γιούρι Αλμπέρτο στις καθυστερήσεις.
Η Κορίνθιανς κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Νοβοριζοντίνο, όσο την είχε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι, περνώντας και αυτή στους “16” του κυπέλλου Βραζιλίας.
Αυτή ήταν και η έβδομη της νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια που έχει μόλις δύο ήττες. Γενικότερα έχει 20 νίκες και εφτά ήττες σε 36 αγώνες το 2025.
Από αυτές οι έξι έχουν επιτευχθεί μακριά από την έδρα της, οι δύο στους τρεις τελευταίους αγώνες της εκτός, ενώ γενικότερα μακριά από το “σπίτι” της έχει και πέντε ήττες σε 16 παιχνίδια.
Στο εθνικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει μέτρια, είναι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, με σημαντικά κενά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Τα οποία σιγά – σιγά μοιάζουν να διορθώνονται, μετά και την τελευταία αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη Ντορίβαλ Ζούνιορ.
Στα θετικά, οι επιστροφές αρκετών τραυματιών, όπως των Γκάρο, Μέμφις Ντεπάι, Ματεουζίνιο, αν και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα ξεκινήσουν απόψε από τον πάγκο.
Στατιστικά
*Τρία σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*5/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
