Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (12.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Τα παιχνίδια των Εθνικών συνεχίζουν να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, ενώ δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής. Λεπτομέρειες για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας και την αναμέτρηση Ελλάδα – Κόσοβο ακολουθούν παρακάτω.

Ελλάδα – Κόσοβο

Να «κλειδώσει» την πρωτιά του ομίλου θέλει σήμερα η Ελλάδα, αν κερδίσει το Κόσοβο θα εξασφαλίσει την κορυφή και την άνοδο. Με πολλές απουσίες το Κόσοβο, που παίζει μόνο για τη νίκη.

Βόρεια Ιρλανδία – Κύπρος

Οι χειρότερες ομάδες του ομίλου είναι Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρος, θα δώσουν μάχη για να αποφύγουν την τελευταία θέση. Μεγάλη η πίεση σε αμφότερες τις πλευρές.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελβετία – Πορτογαλία

Για τον πρώτο της πόντο στον όμιλο θα παίξει σήμερα η Ελβετία, για το διπλό που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου η Πορτογαλία, η οποία ταξίδεψε στη Γενεύη δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σλοβενία – Σερβία

Εκδίκηση για το 4-1 του Βελιγραδίου την περασμένη Κυριακή θα επιχειρήσουν να πάρουν οι Σλοβένοι, απέναντι στους φορμαρισμένους Σέρβους, που πέρασαν νικηφόρα από τη Σόλνα την Πέμπτη.

Γεωργία – Βουλγαρία

Ασταμάτητη φαντάζει η Γεωργία που παραμένει αήττητη σε οχτώ αναμετρήσεις (7-1-0), πριν από λίγα 24ωρα επέστρεψε με το “τρίποντο” από την έδρα της Βόρειας Μακεδονίας (3-0) και σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα για άνοδο στη League B κόντρα στη Βουλγαρία.

Βόρεια Μακεδονία – Γιβραλτάρ

Την ευκαιρία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα που γνώρισε στα Σκόπια από την Γεωργία (3-0), έχει η Βόρεια Μακεδονία με αντίπαλο το κατά πολύ υποδεέστερο Γιβραλτάρ.

Εξορμήσεις για Μπόκα και Ράσινγκ

Ολοκληρώνεται απόψε η 2η αγωνιστική στην Αργεντινή με τέσσερις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το ταξίδι της Μπόκα στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο, όπου έχει πολύ καλές (νωπές) αναμνήσεις και απέναντι στην Σεντράλ Κόρδοβα. Με απουσίες και πληγωμένο ηθικό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ταξιδεύει στη Μεντόσα η Ράσινγκ για να αντιμετωπισει τη Γοδόι Κρους. Νωρίτερα το πρόγραμμα ξεκινά με το μεγάλο ντέρμπι της Σάντα Φε, ανάμεσα στην Κολόν και την Ουνιόν.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Με υπηρεσιακό τεχνικό η Σεαρά

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η δράση στην 11η αγωνιστική της Α Βραζιλίας. Στις 22:00, η Σάο Πάολο υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο, ενώ την ίδια ώρα η Σεαρά δοκιμάζεται στην έδρα της Γκοϊάς, έχοντας ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Πέδρο Σοτέρο, μετά και τη φυγή του Ντοριβάλ Τζούνιορ για τη Φλαμένγκο. Στις 00:00, η Κοριτίμπα φιλοξενεί την αήττητη εδώ και 16 παιχνίδια Παλμέιρας, ενώ μια ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι ανάμεσα σε Φορταλέζα και Ατλέτικο Παραναένσε.