Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (04.04.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας (04/04) με δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Παρακάτω βλέπουμε τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν σήμερα.

Βλέπει τριάδα η Άρσεναλ

Με τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε καλή κατάσταση αμφότερες οι ομάδες, υψηλότερο το κίνητρο για τους φιλοξενούμενους, με νίκη πλησιάζουν την τρίτη Τσέλσι, είναι αποτελεσματικοί εκτός έδρας.

Μονόδρομος η νίκη για Μίλαν

Μετά τις νίκες των Νάπολι και Ίντερ, η Μίλαν “καίγεται” για νίκη επί της Μπολόνια στη μάχη που δίνει για κατάκτηση του τίτλου. Νωρίτερα Ελλάς Βερόνα και Τζένοα διασταυρώνουν ξίφη στο “Marc Antonio Bentegodi” με την δεύτερη να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς.

Προβάδισμα οι γηπεδούχοι

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 30η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Εσπανιόλ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά από τη Βιγιαρεάλ, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στα προάστια της Μαδρίτης

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Λεγανές αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Φουενλαμπράδα, στο μίνι ντέρμπι των προαστίων της ισπανικής πρωτεύουσας. Φαβορί οι γηπεδούχοι.

Για το +6 η Πόρτο

Ολοκληρώνεται σήμερα η 28η αγωνιστική στην Πορτογαλία, με την πρωτοπόρο Πορτο να υποδέχεται την Σάντα Κλάρα, με στόχο μία ακόμη νίκη και την ανάκτηση του +6 από την Σπόρτινγκ, η οποία κέρδισε χθες βράδυ.

Ευκαιρία για την Μπασακσεχίρ

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 31η αγωνιστική στην Τουρκία και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη της 4αδας. Μεγάλη ευκαιρία για την Μπασακσεχίρ να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό Μαλάτιασπορ, που έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα. Ισορροπημένη η μάχη μεταξύ της Χατάισπορ και της Άδανα Ντεμιρσπόρ που έχουν τον ίδιο στόχο.

Με ορίζοντα την 4η θέση

Ολοκληρώνεται σήμερα η 27η αγωνιστική στην Πολωνία με τον αγώνα Βϊσλα Πλοκ – Γκόρνικ Ζάμπρζε. Από αρνητικά αποτελέσματα επιστρέφουν από τη διακοπή οι δύο ομάδες, με στόχο μία νίκη που θα τις διατηρήσει μέσα στην κούρσα για την 4η θέση που δίνει (υπό προϋποθέσεις) ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη “μάχη” και οι Μιεντάλεν, Στάμπεκ

Πέντε αναμετρήσεις έχει το “μενού” της ημέρας για την 1η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Στάμπεκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη νεοφώτιστη Σκάιντ και η Μιεντάλεν την επίσης νεοφώτιστη Κονγκσβίνγκερ. Ακόμη, η Οσάνε παίζει με τη Σταρτ, η Φρέντρικσταντ με τη Στέρνταλς-Μπλινκ και η Σόγκνταλ με τη Ράουφος.

Ντεμπούτο Μπαντία στην ΑΕΚ

Δυο αναμετρήσεις είναι στο πρόγραμμα από το πρωτάθλημα της Κύπρου. Στην πρώτη χρονικά (17:00), η Ομόνοια υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ για τα πλέι άουτ, κόντρα στην οποία έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Δυο ώρες αργότερα για τα πλέι οφ, η ΑΕΚ Λάρνακας δοκιμάζεται στην έδρα της Πάφου, με τον Νταβίντ Μπαντία να κάνει ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου της.

Με απουσίες η Σίλκεμποργκ

Στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την πρώτη αγωνιστική στα πλέι οφ της Δανίας, η Μίντιλαντ υποδέχεται απόψε τη Σίλκεμποργκ (20:00), της οποίας επικράτησε με 0-1 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Με αρκετές απουσίες η αποστολή των φιλοξενούμενων.

Προβάδισμα οι έδρες

Η πρώτη αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Α Σουηδίας ολοκληρώνεται απόψε με τη διεξαγωγή δυο αναμετρήσεων (20:00). Έλφσμποργκ και Τζουργκάρντεν υποδέχονται Μιάλμπι και Ντέγκερφορς αντίστοιχα, κόντρα στις οποίες έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ξεκινώντας με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Κόντρα στην παράδοση η Αζαξιό

Η 31η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ με την Αζαξιό να φιλοξενείται από την ουραγό Νανσί, σε ένα παιχνίδι βαρύνουσας σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρυθμιστές οι νέοι στην Ολλανδία

Ολοκληρώνεται και τυπικά η 32η αγωνιστική της Β’ Ολλανδίας, που διεξήχθη λειψή ελέω Εθνικών ομάδων πριν από δέκα ημέρες. Στην μάχη μπαίνουν οι ομάδες νέων, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από το Αϊντχόφεν Β – Φόλενταμ, μιας και οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση νίκης κάνουν αποφασιστικό βήμα ανόδου.

Δείτε όλα τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι