Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (03.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Άλλη μια μέρα που τα ματς των εθνικών ομάδων είναι στο επίκεντρο στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (03/06). Ξεχωρίζουν οι αγώνες του Nations League και η πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα παρακάτω.

Γαλλία – Δανία

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Παρίσι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαθέτουν την ποιότητα να προσφέρουν ωραίο θέαμα. Έρχεται από σερί νίκες η Γαλλία, τρομερά προκριματικά έκανε η Δανία.

Βέλγιο – Ολλανδία

Πρόκειται για το ντέρμπι του ομίλου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαθέτουν τρομερή ποιότητα, ειδικά απ’ τη μέση και μπροστά. Χωρίς τον Κουρτουά το Βέλγιο, παίζει ο Φαν Ντάικ για την Ολλανδία.

Κροατία – Αυστρία

Πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League, στην Α’ κατηγορία με την Αυστρία να επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με τον Ραλφ Ράνγκνικ στην τεχνική ηγεσία. Η Κροατία θα παίξει με όλα της τα αστέρια και ως γηπεδούχος, έχει προβάδισμα.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λετονία – Ανδόρα

Στην Δ’ κατηγορία του Nations League, η Λετονία έχει την ευκαιρία να σημειώσει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Ανδόρα που είναι μεν μαχητικό σύνολο, δεν έχει δε μεγάλη ποιότητα. Το ματς στη Ρίγα ξεκινά στις 21:45.

Λίχτενσταϊν – Μολδαβία

Η Μολδαβία αφού έχασε τα μπαράζ παραμονής στη Γ’ κατηγορία, υποβιβάστηκε και θέλει να κάνει μια νέα αρχή ώστε να επιστρέψει στην παραπάνω κατηγορία του Nations League. Αδύναμη ομάδα το Λίχτενσταϊν, έχει περίπου δύο χρόνια να σημειώσει νίκη.

Καζακστάν – Αζερμπαϊτζάν

Αναμέτρηση για τη Γ’ κατηγορία του Nations League, σε όμιλο που πλαισιώνουν η Λευκορωσία και η Σλοβακία. Ντεμπούτο νέου προπονητή (Αντίεφ) στον πάγκο του Καζακστάν, παρέμεινε ο Ντε Μπιάζι στον πάγκο των Αζέρων, που έχουν πιο ποιοτικές λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Λευκορωσία – Σλοβακία

Σε ουδέτερο έδαφος, στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, θα διεξαχθεί το παιχνίδι για την Γ’ κατηγορία του Nations League. Με απουσίες οι αποστολές και των δύο ομάδων, δίχως νίκη σε επίσημο παιχνίδι από το Μάρτιο του 2021 η Λευκορωσία, ενώ οι Σλοβάκοι τον περασμένο Νοέμβριο πέρασαν με 0-6 από τη Μάλτα.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Πρεμιέρα στη Αργεντινή!

Απόψε τα ξημερώματα (02:00) ανοίγει η αυλαία της Primera Division στην Αργεντινή με τον αγώνα Μπαράκας – Σεντράλ Κόρδοβα, δύο ομάδες που θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Συνεχίζουν με τους ίδιους προπονητές, ενισχύθηκαν μεταγραφικά οι φιλοξενούμενοι.