Στο Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου τα πονταρίσματα (24/01)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αγώνες για το κύπελλο Ελλάδας, όπως και για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το Κύπελλο Ισπανίας περιλαμβάνει το κουπόνι της Τετάρτης (24/01). Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας και τον αγώνα Μπόρεχαμ Γουντ – Ίστλι. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί. Όπως παρατηρούμε, είχε ξεκινήσει από το 2.00 και τώρα πια εντοπίζεται στο 1.70.

Προχωράμε στο κύπελλο Ολλανδίας και την αναμέτρηση Φέγενορντ – Αϊντχόφεν. Στην περίπτωση αυτή μας ενδιαφέρει η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων. Καθώς ο άσσος πλήρωνε 2.45 και αυτή τη στιγμή είναι στο 2.20.

Επόμενος σταθμός είναι η Α’ Παραγουάης και το παιχνίδι Σολ ντε Αμέρικα – Γκουαρανί Ασουνσιόν. Υποχωρεί ο άσσος στο ματς αυτό. Ειδικότερα, από 3.30 που εντοπιζόταν πλέον έχει κατέβει στο 2.88.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 πιο ψηλά βρίσκεται η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου για την Μπουντεσλίγκα. Στα 213.066€ έχει φτάσει το ποσό που έχει συγκεντρώσει και εξ αυτών το 87% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί το παιχνίδι Φούλαμ – Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο τζίρος του είναι στα 130.336€ και το 51% περίπου έχει κατεύθυνση το διπλό.

Επόμενος είναι ο αγώνας Μαγιόρκα – Χιρόνα για το κύπελλο Ισπανίας. Το ποσό που έχει μαζέψει είναι 90.122€ και απο αυτά το 46% σχεδόν έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:10