Σε Τουρκία & Ιταλία τα πονταρίσματα (15/01)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, με τα παιχνίδια της Serie A και του Κόπα Άφρικα να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από την Τουρκία ξεκινάμε και την αναμέτρηση Αλτάι – Σανλιούφασπορ. Πτώση σημειώνεται στο “διπλό” καθώς από το 2.69 που άνοιξε, βρίσκεται αυτή την ώρα στο 2.30 με πτώση 11.5%.

Στην Πορτογαλία τώρα για την αναμέτρηση Μάφρα – Νασιονάλ. Ο άσος βρίσκεται σε πτώση, καθώς από το 2.63 βρίσκεται αυτή την ώρα στο 2.38. .

Στην Αγγλία και το παιχνίδι Ντέρμπι – Μπέρτον. Η απόδοση νίκης των γηπεδούχων πλήρωνε 1.36 και τώρα έχει πάει στο 1.25.

Τζίροι Στοιχήματος

Το μεγαλύτερο ποσό έχει συγκεντρώσει το παιχνίδι Γαλατασαράι – Καϊσέρισπορ, που συγκεντρώνει 221.473€. Το 80% σχεδόν εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Serie A για το παιχνίδι Αταλάντα – Φροζινόνε, που έχει συγκεντρώσει 120.581€ ως τώρα και το 70% σχεδόν εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο Κόπα Άφρικα τώρα για το ματς Σενεγάλη – Γκάμπια με τζίρο 38.328€ σε τζίρο, με το 76% να έχει πέσει στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50