Σε Serie A & La Liga το ποντάρισμα – Πτώση σημείου στην Πολωνία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, ωστόσο στο πρόγραμμα υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με δράση σε La Liga & Serie A. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από την Πολωνία ξεκινάμε και την αναμέτρηση Νιετσιέτζα – Άρκα Γκντίνια. Εδώ βλέπουμε ότι το “διπλό” βρίσκεται σε πτώση. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 3.00 και πλέον εντοπίζεται στο 2.30 με πτώση 23.3%.

Στην Πριμέιρα Λίγκα για το παιχνίδι Ζιλ Βιθέντε – Μορεϊρένσε. Η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων υποχωρεί. Συγκεκριμένα, το “διπλό” αρχικά βρισκόταν στο 2.70 και τώρα πια έχει κατέβει στο 2.20.

Στη Λα Λίγκα για το παιχνίδι Βαγιεκάνο – Θέλτα. Το διπλό είναι και εδώ το σημείο που βρίσκεται σε πτώση. Η τιμή του άνοιξε στο 3.25 και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 2.75.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο ο τζίρος έχει πέσει στη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Βαγιεκάνο – Θέλτα. Την ώρα αυτή το ποσό που έχει συγκεντρώσει είναι 113.295€.

Στη Σέριε Α τώρα για το παιχνίδι Έμπολι – Λέτσε που αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει 48.866€, με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Επίσης στη Σέριε Α για το παιχνίδι Κάλιαρι – Σασουόλο, που έχει συγκεντρώσει 44.528€ ως τώρα. Από αυτά, το σχεδόν 41% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:50