Σε πτώση σημεία σε Πορτογαλία και Τουρκία (11/01)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Χαλαροί οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (11/01). Ξεχωρίζουν οι αγώνες για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, το Κύπελλο Ιταλίας και Πορτογαλίας και την Α’ Τουρκίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε για αρχή στην Α’ Τουρκίας και την αναμέτρηση Τράμπζονσπορ – Σαμσουνσπόρ. Το σημείο του οποίου η απόδοση ακολουθεί καθοδική πορεία είναι η ισοπαλία. Όπως βλέπουμε, το “Χ” βρισκόταν αρχικά στο 4.00 και αυτή τη στιγμή έχει αγγίξει το 3.60.

Περνάμε στο Κύπελλο Πορτογαλίας και τον αγώνα Σάντα Κλάρα – Νασιονάλ Μαδέιρα. Ο άσσος μας ενδιαφέρει, καθώς βρίσκεται σε πτώση. Ειδικότερα, είχε ανοίξει σε τιμή 2.15 και πλέον έχει κατέβει στο 1.75.

Κάνουμε στάση και στην Α’ Μαρόκου και το παιχνίδι Γουιντάντ Καζαμπλάνκα – Μάχρεμπ ντε Φες. Το διπλό έχει κατέβει ελαφρώς και συνεχίζει να κινείται πτωτικά. Από το αρχικό 5.50 έχει πέσει στο 5.20.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο κομμάτι των τζίρων στο ανταλλακτήριο για 1Χ2 τώρα, η αναμέτρηση Σίβασπορ – Γαλατασαράι για την Α’ Τουρκίας έχει τον μεγαλύτερο με 49.465€. Από αυτά το σχεδόν 65% έχει τοποθετηθεί στο διπλό. Μένοντας στο ίδιο πρωτάθλημα, ο αγώνας Τράμπζονσπορ – Σαμσουνσπόρ που αναφέραμε και πιο πάνω έχει συγκεντρώσει ποσό στα 13.187€, με το περίπου 57% να έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ιταλίας Γιουβέντους – Φροζινόνε μετράει 29.595€ σε τζίρο. Από αυτά το σχεδόν 70% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Ακολουθεί το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Οσασούνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Έχει μαζέψει 27.359€ και το 69% από αυτά έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:40