Σε πτώση το διπλό της Μάιντς – Στο Τότεναμ-Σίτι ο τζίρος (26/01)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Νέες αγωνιστικές ξεκινούν σήμερα Παρασκευή (26/01) σε αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όπως της Μπουντεσλίγκα, της Λα Λίγκα και της Σέριε Α. Ενώ υπάρχουν δυνατοί αγώνες και για άλλες ενδιαφέρουσες διοργανώσεις, όπως το Κύπελλο FA Αγγλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στην Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντς. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί εδώ. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει στο 5.00 και αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 3.50.

Προχωράμε στη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Ντεν Χάαγκ – Έμεν. Η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων πέφτει. Πλήρωνε αρχικά στο 4.50 και πλέον έχει κατέβει στο 3.50.

Μια ακόμη πτώση παρατηρούμε στην Α’ Αργεντινής και το παιχνίδι Μπαράκας Σεντράλ – Βέλες Σάρσφιλντ. Άλλο ένα διπλό έχει απόδοση που μειώνεται. Ειδικότερα, η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων βρισκόταν στο 2.75 και τώρα είναι στο 2.40.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 πρώτο έρχεται το παιχνίδι Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο FA Αγγλίας. Στα 164.691€ είναι το ποσό που έχει συγκεντρώσει και το σχεδόν 56% εξ αυτών έχει κατεύθυνση το διπλό.

Ακολουθεί ο αγώνας Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντς για την Μπουντεσλίγκα, στον οποίον αναφερθήκαμε και πιο πάνω. Έχει τζίρο 159.334€ και από αυτά το περίπου 45% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Επόμενη είναι η αναμέτρηση Κάλιαρι – Τορίνο για τη Σέριε Α, έχει μαζέψει ως αυτή τη στιγμή 79.683€. Με το σχεδόν 43% να έχει τοποθετηθεί στη νίκη των φολοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:20