Σε ελεύθερη πτώση ο άσσος της Ιστανμπούλσπορ – Σε Τουρκία, Δανία ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στη Super Lig Τουρκίας στρέφονται σήμερα Τρίτη τα βλέμματα και ενώ δράση έχουμε σε Δανία, Ιταλία και Ολλανδία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Α’ Τουρκίας ξεκινάμε και την αναμέτρηση Ιστανμπούλσπορ – Άδανα Ντεμίρσπορ, όπου υπάρχει μεγάλη πτώση στον άσσο. Συγκεκριμένα, άνοιξε στο 3.40 και πλέον βρίσκεται στο 2.00, πτώση που αγγίζει το 42%.

Στα πλέι οφ Δανίας τώρα για τον αγώνα Ράντερς – Άαρχους. Εδώ το διπλό σημειώνει πτώση, καθώς είχε απόδοση 2.10 αρχικά και πια έχει αγγίξει το 1.80.

Επιστροφή στην Τουρκία για την αναμέτρηση Σίβασπορ – Κόνιασπορ. Ο άσσος είναι το σημείο που παρουσιάζει πτώση. Είχε αρχικά τιμή 2.20 και τώρα έχει φτάσει στο 1.91.

Τζίροι στοιχήματος

Στην κορυφή των τζίρων βρίσκεται το παιχνίδι Ιστανμπούλσπορ – Άδανα Ντεμίρσπορ για τη Super Lig Τουρκίας, καθώς μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 121.765€ και σχεδόν το 43% έχει πέσει στον άσσο.

Στη Δανία τώρα για το παιχνίδι Ράντερς – Άαρχους που έχει μαζέψει ποσό μέχρι τώρα στα 47.912€. Από αυτά, το 54% περίπου έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Στην Τουρκία πάλι και την αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ – Αντάλιασπορ περνάμε. Ο τζίρος της τώρα είναι στα 34.708€. Από αυτά το περίπου 74% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:10.