*17η αγωνιστική.
*Φετινά ματς: Όστιν – Σαν Ντιέγκο 2-1.
ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στο Σιάτλ. Το γκολ ο Φερέιρα στο 58’.
Κάποια στιγμή θα έχανε ξανά το Σαν Ντιέγκο, που δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα μεσοβδόμαδα κόντρα στο Σιάτλ. Πολύ καλύτερο το Σαν Ντιέγκο στο πρώτο ημίχρονο, πλησίασε στο γκολ και είχε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε ποτέ. Στο δεύτερο μέρος το Σιάτλ ανέβασε στροφές, ήταν καλύτερο, πήρε ψυχολογία απ’ το γκολ που βρήκε στο 58’ και άντεξε μέχρι το φινάλε. Έχασε ξανά το Σαν Ντιέγκο έπειτα από πέντε αγωνιστικές, που είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετρά συνολικό ρεκόρ 8-3-5 και με 27 πόντους είναι στη δεύτερη θέση της Δύσης, στο -5 απ’ το πρώτο Βανκούβερ.
Στατιστικά
*Έρχεται από 3/6 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.
*Έρχεται από 3/6 Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΟΣΤΙΝ
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Σολτ Λέικ. Το 0-1 ο Αγκάντα στο 67’, το 1-1 ήρθε στις καθυστερήσεις απ’ τον Ρούμπιο.
Σκαλωμένο στις ισοπαλίες το Όστιν, πήρε άλλη μία την Τετάρτη στο εντός έδρας ματς με το Σολτ Λέικ. Το Σολτ Λέικ είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε κάποια απ’ τις φάσεις του, το Όστιν είχε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε, το Όστιν πήρε περισσότερο την μπάλα, ωστόσο το γκολ ήρθε για το Σολτ Λέικ στο 67’. Στις καθυστερήσεις το Όστιν ισοφάρισε και πήρε την ισοπαλία που άξιζε. Τέταρτη διαδοχική ισοπαλία για το Όστιν, που απέχει απ’ τις νίκες στα τελευταία εφτά ματς (0-4-3), είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Μινεσότα (1-1), Βανκούβερ (0-0) και Ατλάντα (1-1). Μετρά ρεκόρ 5-5-6 στις πρώτες 16 αγωνιστικές, με 20 πόντους είναι στη 10η θέση της Δύσης.
Στατιστικά
*Έρχεται από 5/6 G/G.
*Έρχεται από 4/5 Under 2.5.
