Πτωτικά το διπλό της Πάρμα (19/01)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ξεχωρίζουν οι αγώνες για το Σούπερ Καπ Ιταλίας και τη Λα Λίγκα από το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Παρασκευής (19/01). Παράλληλα, συνέχεια δίνεται στο Κόπα Άφρικα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Η πρώτη μας στάση είναι στην Β’ Ιταλίας για τον αγώνα Σαμπντόρια – Πάρμα. Όπως βλέπουμε, το διπλό είναι το σημείο που παρουσιάζει πτώση. Από το 2.75 μέχρι το οποίο είχε φτάσει πλέον εντοπίζεται στο 2.20.

Πάμε και στη Β’ Ολλανδίας έπειτα και το παιχνίδι ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντε Γκράαφτσαπ. Ο άσσος μας ενδιαφέρει σε αυτή την περίπτωση. Η απόδοσή του βρισκόταν στο 2.80 και αυτή τη στιγμή πληρώνει 2.50.

Συνέχεια με την Α’ Μεξικού και την αναμέτρηση Χουάρεζ – Κρουζ Αζούλ. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων υποχωρεί. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 3.60 και τώρα έχει κατέβει στο 2.75.

Τζίροι Στοιχήματος

Πάμε και στους τζίρους στο ανταλλακτήριο για 1Χ2. Από τα παιχνίδια με ώρα έναρξης αργότερα μέσα στην ημέρα πρώτο έρχεται το Σενεγάλη – Καμερούν για το Κόπα Άφρικα με 56.922€. Εξ αυτών, το σχεδόν 50% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Ακολουθεί ο αγώνας Αλαβές – Κάντιθ για τη Λα Λίγκα. Έχει μαζέψει ποσό στα 54.277€ και από αυτά, το περίπου 56% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Επόμενη είναι η αναμέτρηση Σάντερλαντ – Χαλ για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Στα 40.937€ έχει φτάσει ο τζίρος και το σχεδόν 53% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:55