Πτωτικά το διπλό της Νόριτς – Ο τζίρος στο Σεβίλλη – Αλαβές (12/01)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

To ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (12/01) περιλαμβάνει αγώνες σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Μπουντεσλίγκα, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε την αρχή από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και την αναμέτρηση Χαλ – Νόριτς. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί, όπως βλέπουμε. Ειδικότερα, η απόδοσή του βρισκόταν στο 3.50 και πλέον έχει φτάσει κοντά στο 3.00.

Προχωράμε έπειτα στη Λιγκ 1 Γαλλίας και τον αγώνα Μαρσέιγ – Στρασβούργο. Η τιμή για την ισοπαλία παρατηρούμε πως βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, από το αρχικό 4.50 έχει κατέβει πια στο 4.00.

Περνάμε και στη Β’ Τουρκίας και το παιχνίδι Σακάριασπορ – Γκέζτεπε. Η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων μας ενδιαφέρει σε αυτή την περίπτωση. Το διπλό εντοπίζόταν στο 2.60 και αυτή τη στιγμή πληρώνει 2.10.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 βλέπουμε πως πρώτο έρχεται το παιχνίδι για τη Λα Λίγκα Σεβίλλη – Αλαβές. Στα 456.982€ συγκεκριμένα και με το περίπου 49% εξ αυτών να έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση της Μπουντεσλίγκα Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ που έχει συγκεντρώσει ποσό στα 171.893€. Από αυτά, το σχεδόν 85% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Επόμενος είναι ο αγώνας της Λιγκ 1 Γαλλίας Μαρσέιγ – Στρασβούργο. Ο τζίρος του φτάνει τα 63.479€ μέχρι τώρα και το περίπου 59% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:00