Πτωτικά τα διπλά της Λαβάλ και της Χάρτμπεργκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στην Ιταλία στρέφεται η προσοχή σήμερα Παρασκευή (02/06) με δράση στη Σέριε Α αλλά και στη Σέριε Β. Αγώνες υπάρχουν και στη Β’ Γαλλίας, με την τελευταία αγωνιστική για φέτος. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Ξεκινάμε από την Α’ Αυστρίας και την αναμέτρηση Αούστρια Λουστενάου – Χάτμπεργκ. Πτώση υπάρχει στο διπλό σε αυτό το ματς. Συγκεκριμένα, άνοιξε στο 2.55 και πλέον είναι στο 1.80. Μια μείωση που έχει αγγίξει το 29,4%.

Επόμενος σταθμός είναι η Β’ Γαλλίας και ο αγώνας Αμιάν – Λαβάλ. Σε αυτή την περίπτωση, ξανά η τιμή για το διπλό έχει κατέβει. Πιο ειδικά, η νίκη των φιλοξενούμενων βρισκόταν αρχικά στο 2.30 και τώρα έχει φτάσει στο 1.85.

Στα μπαράζ παραμονής/ανόδου στη Μπουντεσλίγκα 2 προχωράμε τώρα για το παιχνίδι Βέχεν – Αρμίνια Μπίλεφελντ. Εδώ ο άσος έχει καθοδική πορεία. Καθώς είχε στην αρχή απόδοση στο 3.00 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 2.70.

Τζίροι στοιχήματος

Στον τομέα των τζίρων, την κορυφή καταλαμβάνει το παιχνίδι Σασουόλο – Φιορεντίνα για τη Σέριε Α. Έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 285.348€ και το 36% σχεδόν έχει πονταριστεί στον άσσο ενώ το 39% έχει κατευθυνθεί στο διπλό.

Μένουμε Ιταλία αλλά πάμε στη Σέριε Β και τα πλέι οφ ανόδου με τον αγώνα Μπάρι – Σουντιρόλ. Η αναμέτρηση έχει συγκεντρώσει ποσό ως τώρα στα 43.457€. Από αυτά, το 52% περίπου έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Περνάμε στα μπαράζ παραμονής/ανόδου στη Μπουντεσλίγκα 2 και το ματς Βέχεν – Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο τζίρος του αυτή τη στιγμή είναι στα 25.528€. Από αυτά το περίπου 35% έχει τοποθετηθεί στον άσσο και 38% στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:15.