Πτώση σημείου & ποντάρισμα στο Σεϊναγιόεν – Βάασα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι στοιχήματος με “μάχες” σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για άνοδο και ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από τη Φινλανδία κάνουμε την αρχή και την αναμέτρηση Σεϊναγιόεν – Βάασα. Μεγάλη πτώση υπάρχει στο διπλό, καθώς από το 7.00 που άνοιξε, πλέον έχει πέσει στο 5.00 μια πτώση που έχει αγγίξει το 28.6%.

Στη Κόπα Σουνταμερικάνα τώρα για το παιχνίδι Γκοϊάς – Χιμνάσια. Και εδώ υποχωρεί η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων, καθώς άνοιξε στο 6.00 και τώρα έχει φτάσει στο 4.75, πτώση 20.8%.

Στην Κίνα τώρα για το παιχνίδι Τσενγκντού – Τιαντζίν Τέντα. Ακόμη μια πτώση “διπλού”, καθώς είχε αρχική τιμή στο 4.75 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 4.00.

Τζίροι στοιχήματος

Στη Φινλανδία έχει πέσει ο τζίρος και στο παιχνίδι Σεϊναγιόεν – Βάασα, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή έχει μαζέψει 37.726€, με το 59% να έχει πέσει στον άσσο. 

Στη Β’ Ισπανίας για την αναμέτρηση Αλαβές – Έιμπαρ. Η αναμέτρηση έχει συγκεντρώσει ποσό ως τώρα στα 27.735€. Από αυτά, το 41% περίπου έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες τώρα για το παιχνίδι Μετροπολιτάνος – Ιντ. Μεντεγίν. Ο τζίρος του αυτή τη στιγμή είναι στα 4.304€. Από αυτά σχεδόν το 60% έχει τοποθετηθεί στο “διπλο”. 

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:00.