Πτώσεις σημείων στην Αργεντινή – Ο τζίρος στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει και σήμερα Πέμπτη το κουπόνι στοιχήματος, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο Κύπελλο Αγγλίας και το Κύπελλο Ισπανίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από την Αργεντινή κάνουμε την αρχή και την αναμέτρηση Σεντράλ Κόρδοβα – Νιούελς Ολντ Μπόις. Το “διπλό” βρίσκεται σε πτώση, καθώς από το 3.40 βρίσκεται στο 2.55 με πτώση 25.0%.

Στο παιχνίδι Σάντο Αντρέ – Νοβοριζοντίνο τώρα για το πρωτάθλημα Paulista. Το “διπλό” υποχωρεί εδώ, καθώς άνοιξε στο 2.75 και τώρα πια εντοπίζεται στο 2.15.

Και πάλι στην Αργεντινή για το ματς Ατλέτικο Τουκουμάν – Ροσάριο Σεντράλ. Υποχωρεί ο άσσος εδώ, αφού από 2.63 που εντοπιζόταν πλέον έχει κατέβει στο 2.10.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη για το Κύπελλο Ισπανίας βρίσκεται στην κορυφή. Έχει συγκεντρώσει 128.639€ και το 68% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στη Super Lig Τουρκίας για το παιχνίδι Γαλατασαράι – Ιστανμπούλσπορ. Ο τζίρος του είναι στα 59.926€ και το 89% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Και πάλι στην Τουρκία και την αναμέτρηση Σαμσουνσπόρ – Καϊσέρισπορ. Το ποσό που έχει μαζέψει είναι 45.941€ και από αυτά το 53% σχεδόν έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:20