Πτώσεις σημείων που… προκαλούν σε Βουλγαρία & Σουηδία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αρκετές οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης, με τελευταία αγωνιστική στην Τουρκία, δράση σε αρκετές ευρωπαϊκές λίγκες αλλά και επιστροφή του Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας ξεκινάμε και την αναμέτρηση Μπότεφ Πλόβντιβ – Άρντα. Πτώση υπάρχει στο διπλό, καθώς από το 1.57 που άνοιξε, πλέον έχει πέσει στο 1.11 μια πτώση που έχει αγγίξει το 29.3%.

Στη Σουηδία τώρα για το παιχνίδι Σούντσβαλ – Γκάις. Και εδώ υποχωρεί η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων, καθώς άνοιξε στο 2.10 και τώρα έχει φτάσει στο 1.67, πτώση 20.7%.

Στη Super Lig Τουρκίας τώρα για τον αγώνα Σίβασπορ – Καϊσέρισπορ. Ακόμη μια πτώση “διπλού” εντοπίζουμε, καθώς είχε αρχική τιμή στο 4.75 και αυτή τη στιγμή έχει πέσει στο 3.80.

Τζίροι στοιχήματος

Πάμε στους τζίρους στο ανταλλακτήριο, με το παιχνίδι Μπασακσεχίρ – Τραμπζονσπόρ να βρίσκεται στην πρώτη θέση, .έχοντας μαζέψει μέχρι αυτή την ώρα 41.995€, με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα. 

Στη Γερμανία τώρα για τον αγώνα Αρμίνια Μπίλεφελντ – Βέχεν. Η αναμέτρηση έχει συγκεντρώσει ποσό ως τώρα στα 32.995€. Από αυτά, το 50% περίπου έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Επιστροφή στη Super Lig Τουρκίας και την αναμέτρηση Σίβασπορ – Καϊσέρισπορ. Ο τζίρος του αυτή τη στιγμή είναι στα 29.633€. Από αυτά το περίπου 54% έχει τοποθετηθεί στον άσσο. 

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:00.