Πέφτουν σημεία σε Αγγλία και Σκωτία (30/12)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μια μέρα πριν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς το σαββατιάτικο (30/12) κουπόνι περιλαμβάνει αγώνες από Πρέμιερ Λιγκ αλλά και Σέριε Α. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε για αρχή στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας και το παιχνίδι Κιντερμίνστερ – Μπόρεχαμ Γουντ. Σε αυτό, βλέπουμε πως ο άσσος ακολουθεί καθοδική πορεία. Είχε ανοίξει σε απόδοση 3.20 και πλέον εντοπίζεται στο 2.40. Μειώθηκε, επομένως, κατά 25%.

Επόμενος σταθμός είναι η Λιγκ 1 Σκωτίας και η αναμέτρηση Κέλτι Χαρτς – Αλόα. Σε αυτή την περίπτωση υποχωρεί το διπλό. Η τιμή του βρισκόταν πρωτύτερα στο 3.00 και αυτή τη στιγμή έχει κατέβει στο 2.30.

Περνάμε και στη Σέριε Α και τον αγώνα Μίλαν – Σασουόλο. Φαβορί φυσικά είναι οι γηπεδούχοι, ωστόσο η απόδοση του διπλού βρίσκεται σε πτώση. Συγκεκριμένα, από την αρχική τιμή 7.00 τώρα έχει αγγίξει το 5.25.

Τζίροι Στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει πάρει τα πονταρίσματα αναμενόμενα σήμερα. Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 πρώτη έρχεται η αναμέτρηση Λούτον – Τσέλσι που ξεκινάει νωρίς με 408.953€. Ενώ ο αγώνας Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα έχει μαζέψει ως τώρα ποσό στα 175.680€. Από αυτά, το 44% περίπου έχει κατεύθυνση το διπλό.

Και η Σέριε Α έχει, φυσικά, τραβήξει το ενδιαφέρον, το παιχνίδι Μίλαν – Σασουόλο, για το οποίο μιλήσαμε και πιο πάνω, έχει συγκεντρώσει 72.737€. Με το 64% σχεδόν να έχει τοποθετηθεί στον άσσο. Ενώ ο αγώνας που ολοκληρώνει τη σημερινή δράση, Γιουβέντους – Ρόμα, προς το παρόν είναι στα 42.179€.

Στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας τώρα, το ντέρμπι της Γλασκώβης Σέλτικ – Ρέιντζερς έχει τζίρο 61.065€ αυτή τη στιγμή. Εξ αυτών το 45% περίπου έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:15