Πέφτει διπλό την Όλνταμ, ο τζίρος στη Βραζιλία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Περιορισμένος ο αριθμός των αγώνων στο κουπόνι της Τετάρτης (22/11). Η δράση της ημέρας εντοπίζεται κυρίως στη Λατινική Αμερική. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Αρχίζουμε από τη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας και τον αγώνα Μπαρνέτ – Όλνταμ. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί σε αυτό το ματς. Ειδικότερα, είχε ανοίξει σε απόδοση 4.75 και έχει φτάσει ως και το 3.80.

Προχωράμε στην Α’ Κόστα Ρίκα και το παιχνίδι Γκουανακαστέκα – Λιμπέρια. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων υποχωρεί σε αυτή την περίπτωση. Το διπλό είχε αρχικά απόδοση 4.20 και πλέον εντοπίζεται στο 3.80.

Παραμένουμε στην Α’ Κόστα Ρίκα και πάμε στην αναμέτρηση Πουνταρένας – Αλαχουελένσε. Ο άσσος έχει μειωθεί στον αγώνα αυτό. Συγκεκριμένα, παρατηρούμε ότι από το 4.20 που βρισκόταν έχει αγγίξει ως και το 2.75.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο σήμερα οι τζίροι κινούνται σε χαμηλούς ρυθμούς. Όπως βλέπουμε, στην Α’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Κρουζέιρο – Βάσκο Ντα Γκάμα έχουν πονταριστεί 7.856 € και από αυτά το 43% περίπου έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Σε αγώνα για τη Νάσιοναλ Λιγκ που αναφέραμε και πιο πάνω, το ματς Μπαρνέτ – Όλνταμ, προχωράμε έπειτα. Βλέπουμε ότι ο τζίρος του φτάνει τα 1.517 ως αυτή την ώρα. Σχεδόν το 54% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:40