Ο τζίρος στο Στουτγκάρδη – Αμβούργο, πτώση διπλού στη Σουηδία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει το ενδιαφέρον του το πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη (01/06), παρόλο που η ποικιλία διοργανώσεων δεν υπάρχει. Ξεχωρίζουν κυρίως τα μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Μπουντεσλίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πάμε πρώτα στη Β’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Γιόνσεπινγκ – Έστερ. Σε πτώση είναι το διπλό, καθώς έχει υποχωρήσει από το 2.30 στο 1.80. Μειώθηκε, δηλαδή, σχεδόν κατά 22%.

Στη Σκωτία προχωράμε και τα πλέι οφ για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Στο παιχνίδι Πάρτικ Θιστλ – Ρος Κάουντι ο άσος έχει πέσει. Ειδικότερα, είχε στην αρχή απόδοση 2.50 και πια έχει αγγίξει το 2.05.

Επόμενος σταθμός η Ρουμανία και το παιχνίδι για έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ Κλουζ – Κραϊόβα. Ακόμη ένα άσος βρίσκεται σε πτώση. Αφού είχε αρχικά τιμή 1.70 και τώρα έχει φτάσει στο 1.45.

Τζίροι στοιχήματος

Στην Γερμανία έχει καταλήξει ο τζίρος σήμερα κατά κύριο λόγο και το παιχνίδι Στουτγκάρδη – Αμβούργο για τα μπαράζ ανόδου ή παραμονής στην κατηγορία. Η αναμέτρηση βρίσκεται στην κορυφή, αφού έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 202.832€ ως τώρα και το 60% σχεδόν έχει κατευθυνθεί στον άσο.

Στη Β’ Σουηδίας προχωράμε τώρα για την αναμέτρηση Γιόνσεπινγκ – Έστερ. Που έχει μαζέψει ποσό μέχρι τώρα 35.831€ και το 51% περίπου έχει πέσει στο διπλό.

Στη Β’ Ιταλίας τώρα και τα πλέι άουτ ο αγώνας Μπρέσια – Κοζέντσα έχει τζίρο 29.212€. Από αυτά, το περίπου 48% έχει κατευθυνθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:10.