Ο τζίρος στο Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (17/01)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το Κύπελλο Ελλάδας, όπου θα κριθούν εισιτήρια για τα προημιτελικά, αλλά και αυτό της Αγγλίας και της Ισπανίας τραβούν τα βλέμματα αυτή την Τετάρτη (17/01). Ενώ συνεχίζεται και το Κόπα Άφρικα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε σήμερα από το κύπελλο Βελγίου και τον αγώνα Οστάνδη – Μόλενμπεκ. Ο άσσος είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Ειδικότερα, η απόδοσή του έχει κατέβει από το 4.20 ως το 3.40.

Περνάμε και στο φιλικό παιχνίδι Ονδούρα – Ισλανδία. Η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων υποχωρεί. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει στο 3.20 και πλέον εντοπίζεται στο 2.88.

Στην Α’ Τουρκίας και στο παιχνίδι Αλάνιασπορ – Σαμσουνσπόρ προχωράμε. Καθοδική πορεία ακολουθεί η απόδοση του άσσου. Όπως βλέπουμε, από το 2.20 που βρισκόταν έχει φτάσει την ώρα αυτή στο 1.70.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 πρώτο έρχεται το ματς Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας για το Κύπελλο FA Αγγλίας. Στα 85.545€ είναι το ποσό του και 48% περίπου έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Μαρόκο – Τανζανία για το Κόπα Άφρικα. Ο τζίρος του έχει φτάσει στα 65.289€ και το 79% σχεδόν έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Επόμενος είναι ο αγώνας Τζιρόνα – Βαγεκάνο για το Κύπελλο Ισπανίας. Έχει συγκεντρώσει 51.306€ ως τώρα και το 58% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:10