* 9η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 12/14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Με υπηρεσιακό προπονητή οι γηπεδούχοι.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Σανζοανένσε. Ο Σάνι πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 81ο λεπτό.

Ασταμάτητος ο κατήφορος για τους νησιώτες, το περασμένο Σάββατο γνώρισαν άδοξο αποκλεισμό στον 1ο γύρο του Κυπέλλου από ομάδα της 4ης κατηγορίας συμπληρώνοντας 7 σερί ήττες!

Κύκνειο άσμα για τον κόουτς Σάντος ο ντροπιαστικός αποκλεισμός και η Νασιονάλ αναμένεται να έχει 5ο διαφορετικό προπονητή πριν βγει ο Οκτώβριος!

4 ματς έκατσε στον πάγκο της ο Αλεξάντρε Σάντος, τον διαδέχεται από βδομάδα ο Ζοάο Ενρίκες, ο οποίος την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να γλιτώσει από υποβιβασμό την AVS αναλαμβάνοντας το Δεκέμβριο.

Με τον υπηρεσιακό Αμπρέου στο τιμόνι θα υποδεχθεί την Μπράγκα, “Ξέρουμε ότι θα πρέπει να υποφέρουμε και ότι θα πιεστούμε πολλές φορές από μια ομάδα υψηλής ποιότητας όπως η Μπράγκα, αλλά έχουμε και τα όπλα μας “ δήλωσε ο ίδιος.

Στα αγωνιστικά νέα, επιστρέφει από τιμωρία ο ηγετικός Ματέους Ντίας (μέσος), αλλά οι γνωστοί τραυματίες των τελευταίων εβδομάδων παραμένουν εκτός.

Στατιστικά

* Over 3.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 6/9 τελευταία εντός έδρας.

CODENOVI ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΑΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Γάνδης. Ο Γκόμεθ (3’) άνοιξε το σκορ & ο Μαρτίνεθ (76’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Επιτυχημένο το ντεμπούτο του κόουτς Καρβάλιο στον πάγκο των “αρσεναλίστας”, με κυριαρχική εμφάνιση επέστρεψαν στις νίκες την Πέμπτη ρεφάροντας εν μέρει την βαριά ήττα από την Κοπεγχάγη (3-0 εκτός) στην πρεμιέρα του Conference League.

Άλλαξε σύστημα (4-2-3-1) ο 39χρονος τεχνικός στην υποδοχή των Βέλγων και η Μπράγκα ξεδίπλωσε την ποιοτική της ανωτερότητα (2.62 – 0.45 xGoals), παρότι δεν κυριάρχησε στο κομμάτι της κατοχής (52-48%).

Έμοιαζε ανεπιθύμητος ο προκάτοχος κόουτς Βίσενς, το γκρουπ έβγαλε έξτρα όρεξη στο ματς της Πέμπτης και σήμερα ψάχνει πρωταθληματική αντίδραση μετά τις δύο ήττες του Οκτωβρίου που την έριξαν στην 8η θέση της Liga Portugal.

“Αυτό που θέλω είναι η ομάδα μου να σουτάρει περισσότερο προς την εστία και να έχει αυτή την επιθετική ροή.” δήλωσε ο κόουτς Καρβάλιο κι ενημέρωσε ότι ο Βιντ (φορ) παραμένει εκτός. Μακροχρόνια τραυματίας ο Νιακατέ (στόπερ).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας.

Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπράγκα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ