Μεγάλη πτώση άσσου στην Πολωνία, ο τζίρος στην Μπουντεσλίγκα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Αγώνες με ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι της Παρασκευής (24/11). Η επανέναρξη εμπορικών πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες γίνεται με δράση σε Μπουντεσλίγκα και Λα Λίγκα, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Αρχικά θα πάμε στην Α’ Πολωνίας και την αναμέτρηση Λεχ Πόζναν – Βίτζεβ Λοτζ. Εδώ ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί όπως βλέπουμε. Από την τιμή 3.25 που βρισκόταν πλέον έχει κατέβει στο 2.50.

Επόμενη στάση είναι η Α’ Ρουμανίας και ο αγώνας Πετρολούλ – Μποτοσάνι. Εδώ σε πτώση βρίσκεται το διπλό. Όπως παρατηρούμε, είχε ανοίξει στο 5.00 και τώρα πια έχει φτάσει στο 4.00.

Προχωράμε και στη Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Άγιαξ Β – Τοπ Ος. Σε αυτό καθοδική πορεία ακολουθεί η απόδοση για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Το διπλό εντοπιζόταν αρχικά στο 4.50 και αυτή τη στιγμή έχει αγγίξει το 3.60.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο σήμερα, τον μεγαλύτερο τζίρο στο 1Χ2 έχει ο αγώνας Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου για την Μπουντεσλίγκα. Στα 205.595€ βρίσκεται και το 78% σχεδόν απο αυτά έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Ακολουθεί το παιχνίδι Αλαβές – Γρανάδα για τη Λα Λίγκα. 119.215€ είναι το ποσό που έχει συγκεντρώσει. Εξ αυτών το 56% περίπου έχει στοιχηματιστεί στον άσσο.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό για τη Λιγκ 1. Εδώ το ποσό φτάνει τα 107.627€ αυτή την ώρα. Με το 66% σχεδόν να έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:50